Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava II. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava II. kola 2. ŽMNL

Najava II. kola 2. ŽMNL

Nema vremena za slavlje, ali ni za plakanje, popravni ispiti u Serie B kreću već od večeras.


Tornado Bibinje dočekuje Zaton i to se može nazvati kao sudar gubitnika prve runde. Bibinjci su postavili visoke ciljeve za sezonu, a u to se računaju minimalno domaći bodovi. Zaton je išao grlom u jagode i plod toga je bilo ni grla ni jagoda, a ni bodova.


Sinjoretovo na pogon Blaža Katuše traži nove bodove u dvoboju s Ugljanom. Boduli su uporni i vidi se da nemaju namjeru predavati se čim izađu s trajekta.


Young boysi ili novopečeni graditelji su na novom ispitu za svoje prvoligaške ambicije. Na suprotnoj strani stoji Rupalj koji zna kako igrati na rezultat. Stoga ovaj, kao i većinu dvoboja u ligi, ne treba tražiti favorita dok ne počne.

Lanjski trećeligaški prvaci, momčad Lovinca, će ugostiti Paklenicu. Debijem u ovoj sezoni će sigurno tražiti bodove no Paklenica sniva iste snove.


Obrambeno jaka Kontra će tražiti pozitivan ishod s Gentleman BS. Dosta toga u ovoj utakmici će ovisiti o disciplini u obrambenom dijelu, no također treba paziti na majstorije Zekonjića i Veršića.


Kolo se zatvara derbijem kola između Raštana i Višnjika. Lako bi mogla presuditi večera u subotu navečer, ako je bude. No, šalu na stranu, riječ je možda i o glavnim pretendentima za naslov i znamo da nas čeka paklena utakmica.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: