Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj II. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj II. kola 2. ŽMNL

Izvještaj II. kola 2. ŽMNL

Efikasno kolo druge lige u kojem je Lovinac deset torpeda poslao u Starigrad.


Čak deset golova je teško dati i na terminu, a kamoli na ozbiljnoj utakmici. Raspoložena i odgovorna momčad Lovinca je napunila Paklenicu koja se držala na početku no vrlo brzo su položili oružje,vidljivo je po rezultatu.


Tornado je u svojoj dvorani ugostio Zaton u nadi za prvim bodovima. Rano je Tornado ostvario prednost i držao je do samog kraja no uporni gosti su zakomplicirali stvar i skoro su došli do poravnanja. Ipak nisu i do prvih bodova u višem rangu će morati pričekati.


Sinjoretovo pobjeđuje i kad Blaž ne zabija. Četiri laka gola,a tome je umnogome kumovao i Ugljan sa skraćenom rotacijom te su odveli vojsku sa Sinjoretova do pobjede.


Kontra je dva puta imala vodstvo kontra Gentlemana BS no pobjeda ide mimo njihovog puta. Iako je GBS došao sa samo jednom zamjenom do izražaja je došla njihova sprema i prvi bodovi su u kućici.


“U rukama poker imam” su poznati stihovi Dražena Zečića, a od nedjelje to može pjevušiti i Stipe Čirjak, apsolutni junak derbija kola. Kanela i Višnjik su odigrali dobru i nervoznu utakmicu u kojoj su se bolje snašli momci iz Raštana. Prvi dio je još obećavao za Višnjik no nastavak je donio Stipe show i “op stani stani” se moglo zapjevati u Mocirama.


Young boysi za sada opravdavaju status favorita lige. Doduše, ostvarili su minimalnu i tešku pobjedu nad Rupljem .Čelična obrana i brze kontre su im glavni adut i to se pokazalo dobitnim za ovaj vikend.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: