Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava III. kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava III. kola 2.ŽMNL

Najava III. kola 2.ŽMNL

Serie B nastavlja svoj ritam, a zajedničko većini utakmica je da favorita nema.


Gentleman BS ,vjerojatno osakaćen neigranjem igrača s velikog nogometa, dočekuje Lovinac, pardon turbo Lovinac.Čak s deset golova su startali u sezonu i to svakom protivniku ulijeva malu dozu straha.


Zaton igra lijepo za oko no u rubrici bodova stoji dvogled ili dupla nula. Prilika za popravni je užasno teška jer ih čekaju Young boysi. Društvo iz Smilčića je uigrano, jako i moćno te ne čude dvije startne pobjede. Ipak ako Boško Vukšević konačno ubaci u višu brzinu moglo bi se svašta događati u nedjeljno popodne.


Derbi kola tj. jedan u nizu igraju Brodarica i Sinjoretovo. Moguće je da će veliki nogomet krojiti sastave no opet smo uvjereni da će fino haklati. Super Blaž vuče svoju vojsku dok je Brodarica kompaktna i ne preza pred nikim.

Ponedjeljak nam nudi Vamos Rupljanose i Kontru, sraz dvije momčadi koje gaje drukčije stilove futsala. Rupalj se bazira na iskustvo Mate Čuline i ostalih dok je Kontri forte granitna obrana i samo njihovo ime.


Raštane Kanela će svoju lidersku poziciju braniti na otoku. U dvorani u Preku ih čeka Ugljan koji piše dvije nule i vrijeme je da Karlo Kurtin povede bodule do pozitivnog rezultata.

Bez Danijela Tomana i bez bodova Višnjik ulazi u treće kolo, a tamo im je protivnik koji nema puno milosti u slučaju grešaka. Tornado Bibinje nudi svoj stil igre koji može biti koban za protivnike i ako Đani Milin s ekipom nađe protulijek mogla bi se pjesma čuti i u njihovoj svlačionici.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: