Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava III. kola 1.ŽMNL

1. LIGA

Najava III. kola 1.ŽMNL

Najava III. kola 1.ŽMNL

Čeka nas rastegnuto kolo kao turska sapunica.

Za početak nema svete subote koju mnoge ekipe vole, a pogotovo Sveti Ante i Plovanija. Upravo njihov međusobni dvoboj plijeni pažnju jer je riječ o prijateljskim klubovima van terena. No, sve staje na sat vremena u kojem će Jurić tražiti pobjedu nad Dedom. Pobjeda bi vrijedila kao lijek za mamurluk i sigurno će biti zanimljivo.


Tin će braniti vrh s Vrsima i po tablici ovo je derbi kola. Iskustvo momčadi Tihe Kneževića uz kvalitetu koju imaju daju im naziv favorita. Vrsi ne dolaze s bijelom zastavom i tek treba vidjeti kako će se razviti ovaj dvoboj.


Idassa Nadin je sve očekivala osim poraza u prošlom kolu i priliku za popravni imaju s Murvicom. Naravno da će biti malo teže doći do pobjede jer murvički stroj ide jako, na pogon Dragana Radmana.


Varoš će ugostiti Gaune i zna se tko je favorit u ovom dvoboju. Biograjci imaju mladost no dojma smo da će teško ici protiv Varoši. Pojedinačna kvaliteta je strasna i iako je teško ikad prognozirati tip 1 ide na Varoš.


Stanovi su užasno krenuli u sezonu, s dva poraza i svaki novi kiks svira uzbunu u garažu. Međutim problem je sto i Primorac piše dvije nule pa moglo biti svašta u ovom dvoboju.


Samba će ugostiti Poljica koji imaju bodove i dobar dojam. Ako Domagoj Lončar ubaci u brzinu više moglo bi se zaplesati u Poličniku.


Kontrol biro piše i pamti poraz iz prošlog kola i što prije se trebaju na pobjednički kolosijek. Bili Brig na pogon Antoninija Čuline, još jedne HNL ikone u našoj ligi, ne misli olako prepustiti bodove i KB će imati muke da stigne do pomaka na ljestvici.


Ploča ima svoju fizionomiju i put i to se pokazalo u prva dva kola gdje su mimo svih očekivanja uzeli tri boda. Puntamika se nije bas snašla na startu i sad je svaka utakmica bitna. Šime Lovretić i obitelj se nada pobjedi no Josip Šarić, ministar obrane Ploče, ima svoju računicu.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: