Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj I.kola 3.ŽMNL

3. LIGA A

Izvještaj I.kola 3.ŽMNL

Izvještaj I.kola 3.ŽMNL

Izvještaj I.kola 3.ŽMNL skupina A i B

Poljica Brig-Zara 3-2

Prvo kolo počelo je vatrenim susretom između Poljica i Zare. U drugoj minuti susreta Osman Bekić dovodi zaru u vodstvo. Solidna obrana Zare izdržala je 9.minuta bez primljenog pogotka i razmaku od samo dvije minute , Šime Knežević i Roko Čirjak postižu dva pogotka za prvo vodstvo Poljica na susretu. Jozef Syla poslan je na hlađenje u 13.minuti zbog prigovora i to se pokazalo kao odlučujući moment susreta jer Jozef Syla ponajbolji je igrač Zare. Zara se nije predavala, u 16.minuti Alfred Gegaj vraća stvari na početak . I za kraj ludog prvog poluvremena Domagoj Miletić pogađa za vodstvo i kasnije pobjedu ekipe Poljica 3-2. Ovaj susret obilježen je crvenim i žutim kartonima. 6. Žutih kartona i dva crvena . Za momčad Poljica Brig pocrvenio je Jurica Šarić.
Sljedeće kolo: Poljica Brig -Zadranka , Zara-Novi Bokanjac.

Novi Bokanjac – Privlaka 2017 9-2

Najefikasniji susret u I.kolu bio je između ove dvije momčadi. Momci s Novog Bokanjca očitali su pravu malonogometnu lekciju ekipi Privlake i zabili 9. pogodaka. Kao što sam napisao u najavi , čovjek odluke bio je Šime Klarin koji je postigao 4.pogotka, Ivan Prenđa postigao je 2. pogotka, Marin Gospić 2. pogotka i jedan pogodak djelo je Donata Smolića. Susret je počeo očekivano i već u 6.minuti Ivan Prenđa pogađa za 1-0 , dvije minute kasnije Dominik Kolanović pogađa za izjednačenje . Do kraja poluvremena Novi Bokanjac postiže tri pogotka i stavlja susret pod svoj mlin. Privlaka je u 24.minuti postigla drugi i svoj posljednji pogodak , nakon toga Novi Bokanjac ne misli stati i zabija još 4.pogotka za veliku pobjedu u I kolu.
Sljedeće kolo : Privlaka 2017 – Slivnica , Zara – Novi Bokanjac.

Slivnica-Valencia 2-5

Furiozan start Valencie u ovaj susret i već u 4. minuti vodstvo 2-0 ( Roko Jureško,Josip Gobin). Nakon toga na pogodak smo čekali 14.minuta i vjerovali ili ne ponovno zabija momčad Valencije (Ivan Ćoso). Momčad Slivnice jako je loše odigrala prvo poluvrijeme. Jedina svjetla točka u momčadi Slivnice bio je Sandro Kalac koji je razmaku od dvije minute postigao dva pogotka i postavio konačni rezultat 2-5. Dodajmo još da su za Valenciju postigli pogotke Nino Gulan i Josip Gobin u drugom poluvremenu. Nažalost igrač Valencije pretrpio je tešku ozljedu i ovim putem želimo mu brz oporavak.
Sljedeće kolo: Privlaka 2017-SLIVNICA , Valencia- Ražanac.

Ražanac-Sveti Ante Visočane 6-3

Onaj tko je pročitao najavu ovog susreta sve će mu biti jasno. Lucijan Vranić u 6.minuti pogađa za vodstvo Sv.Ante. Nakon toga njihovu prednost u 18.minuti povećava Predrag Verunica. I onda slijedi show Tomislava Ivaza koji je u najavi najavljen kao ključan igrač Ražanca. Tomislav Ivaz u razmaku od 5.minuta postiže hat-trick i dovodi svoju momčad do prvog vodstva na susretu. Edi Zelić dodao je još dva pogotka dok je Ivan Festini postigao jedan pogodak. U 36.minuti Stipe Brala zabija 3. gol svetaca na susretu i ujedno i posljednji. Velika pobjeda za momčad Ražanca koja bi mogla biti pravi dark horse u skupini A.
Sljedeće kolo: Valencia -Ražanac , Sveti Ante Visočane-Mala Rava.

Mala Rava-Škabrnja 2-3

Susret u kojem je Mala Rava najavljena kao blagi favorit ali infarktna završnica donosi Škabrnji sva tri boda. Već u 6.minuti Škabrnja dolazi u vodstvo preko Mate Gurlice. Nakon toga Mala Rava postiže izjednačujući pogodak u 13.minuti ( Stipe Šarlija). Drugo poluvrijeme počinje vatreno i u 24.minuti David Karaban dovodi Malu Ravu u vodstvo. Ali Škabrnja se ne predaje i nakon 4.minute Paško Pavičić postiže izjednačujući pogodak . Do kraja susreta igralo se otvoreno i obje ekipe imale su želju za pobjedom. Škabrnjski heroj Mario Ražov u posljednjim sekundama susreta postiže pogodak i sve tri boda nosi u Škabrnju.
Sljedeće kolo: Škabrnja-Osam Mladi, Sveti Ante Visočane-Mala Rava.

Osam Mladi-Briševo 5-2

Furiozan ulazak u susret Osam Mladih. Odmah na početku susreta dižu visoki presing i već u 2. minuti koriste grešku obrane Briševa i Toni Čulina zabija za 1-0. Na drugi pogodak čekalo se 6.minuta , Ante Paleka jednom prizemnom loptom vara vratara i zabija za 2-0. Očekivalo se da će Osam Mladi mirno privesti poluvrijeme kraju ,Ante Zdrilić bježi obrani Osam Mladi i zabija u prvi kut za 2-1. Toni Čulina imao je druge planove i u posljednjim sekundama prvog dijela vraća dva gola prednosti ekipi iz Zemunika. Drugo poluvrijeme počinje vatreno i Josip Šestan u 21. minuti postiže svoj prvijenac ove sezone. Momčad Briševa pomladila je svoju momčad i bit će tvrd orah svakoj ekipi. Duje Cukar u 32.minuti izlazi sam pred vratara i postiže svoj prvijenac u dresu Briševa. Do kraja susreta Josip Šestan postigao je još jedan zgoditak za konačnih 5-2.
Sljedeće kolo : Osam Mladi-Škabrnja, Briševo – UN.Tornado Zadar

Udruga navijača Tornado Zadar-Maki caffe Lišane 0-0

Jedini susret u obje lige koji je završio bez pogodaka. Jedna tvrda utakmica bez puno šansi za postizanje pogotka. Od Tornada možemo očekivati više , u ovoj utakmici nisu bili u punom sastavu ali su uspjeli obraniti svoj gol i osvojiti jedan bod. Kao što je napisano u najavi momčad Lišana bit će tvrd orah svim ekipama ali moramo se složiti da smo od njih u ovoj utakmici očekivali puno više od prikazanog.
Sljedeće kolo:Briševo – UN.Tornado Zadar, Mali caffe Lišane – slobodni

3.B Žmnl

Zemunik – Termin 5-3

Termin u ovaj susret ulazi furiozno kao što su i najavljivali u prethodnim objavama. Dominik Nekić u 3.minuti pogađa za vodstvo 1-0 . Vodstvo Termina kratko je trajalo i već u sljedećoj minuti Denis Fabijan zabija za izjednačenje. Na scenu stupa kapetan Zemunika Ivan Buljat , prvo u 5.minuti zarađuje žuti karton. Nakon toga u 9.minuti postiže pogodak za vodstvo svoje momčadi . U sljedećem napadu Termin izjednačuje na 2-2. Toni Plazibat para mrežu iz slobodnog udarca i rezultat je 2-2. Ivan Buljat nakon samo pet minuta igre u drugom poluvremenu zabija za vodstvo Zemunika. Zemunik pitanje pobjednika rješava u 30.minuti pogotkom Leona Marojevića za 4-2 . Termin se nije predavao i mu 35. minuti Toni Plazibat daje nadu svojoj momčadi. Termin ipak nije imao snage za izjednačenje . Peti pogodak za Zemunik postigao je Denis Fabijan.
Sljedeće kolo: Zemunik-Krneza, Termin-Sukošan.

Krneza – Debeljak 4-1

Momčad Krneze pobijedila je Debeljak u I. kolu 3.ŽMNL. Nakon nezanimljivog prvog poluvremena bez puno prilika i s jedne i s druge strane u drugi dio ulazi se vatreno. Već u 22. minuti Debeljak dolazi u vodstvo(Ante Gambiraža). To vodstvo trajalo je svega dvije minute, nakon toga kreće show Krneze. Od 24. do 38. minute Krneza postiže 4 .pogotka i rješava pitanje pobjednika. Strijelci za Krnezu:Andria Perković -2 pogotka , Ivan Babić -1 pogodak , Ivan Šoletić 1 pogodak.
Sljedeće kolo: Zemunik – Krneza , Debeljak-Dassiado

Dassiado-Crvene Kuće 0-2

Nakon prošlogodišnje jako loše sezone , Dassiado nastavlja s neuvjerljivim susretima . Ovoga puta bolja je bila momčad Crvenih kuća. Crvene kuće imale su samo jednu zamjenu i to vratara. Antonio Brzoja zabio je dva pogotka u razmaku od 7.minuta i riješio susret. U drugom poluvremenu Crvene kuće sjajno su se branile i pobijedile u prvom kolu.
Sljedeće kolo:Debeljak -Dassiado, Futsal Murvica-Crvene kuće

Futsal Murvica-Jadran Vrsi 5-1

Novopečena ekipa futsal Murvice sjajno je započela svoj put u ovogodišnjem prvenstvu. U polovici Jadrana iz Vrsi odjeknula je petarda kao upozorenje za sve ostale momčadi u ovoj ligi. Stjepan Vukančić pogodio je mrežu Jadrana dva puta, Paulo Surać , Ivan Zdrilić i Ante Lučić jednom. Vrsi s ovom igrom mogu ponoviti prošlogodišnji uspjeh a to je dno tablice , pravo je vrijeme da se Jadran trgne i počne ploviti u mirne vode.
Sljedeće kolo: Futsal Murvica-Crvene Kuće , Jadran Vrsi -Mnk Pag

Mnk Pag-Mnk Azine 4-0

Kao što je napisano u najavi , momčad Paga mogla bi biti iznenađenje 3.Žmnl . Pobijedili su nelošu ekipu Azina 4:0. Strijelci za Pag : Jure Radan, Antonio Maržić, Lovre Fabijanić , Mateo Jurkin ag. Pag je pokazao malonogometno znanje i bit će prijetnja svim ekipama. Mnk Azine su mlada ekipa koja je tek u nastajanju i ova sezona poslužit će im kao test da vide mogu li konkurirati ostalim ekipama.
Sljedeće kolo: Azine-Deportivo la Murvica , Jadran Vrsi – Mnk Pag.

Deportivo la Murvica- Mali Pariz 1-1

S mnogobrojnim zvučnim pojačanjima , ekipa iz Murvice nije uspjela pobijediti Mali Pariz. Utakmica je bila tvrda , pravo ispitivanje snaga i jedne i druge ekipe. Autogolom Josipa Mičića , Mali Pariz dolazi u vodstvo . Marko Šarić uzima stvari u svoje ruke i zabija za 1-1, što je ostao i konačan rezultat utakmice. Mali Pariz imao je svoju šansu onoga trenutka kad je Deportivo bio s igračem manje ( 21′ crveni karton-Slaven Čirjak).
Sljedeće kolo: Azine- Deportivo la Murvica, Mali Pariz- Suhovare 2017

Mnk Suhovare 2017- Sukošan 4-4

Najefikasnija utakmica skupine B. Čak 8. golova u 40. minuta igre. Igralo se pogodak za pogodak. Na svaki Sukošanov pogodak momčad Suhovara odgovarala je svojim pogotkom. Spas momčadi Suhovara donio je Marin Kezić jednu minutu prije kraja. Utakmica brzog tempa od početka pa do samog kraja .Strijelci za Suhovare( Marin Kezić-2 , Duje Rodić , Joso Sudinja ag). Strijelci za Sukošan (Joso Sudinja, Filip Smolić-2 ,Nino Grdović) . Sljedeće kolo: Mali Pariz-Suhovare, Termin -Sukošan

Continue Reading
You may also like...

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: