Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj III. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj III. kola 1. ŽMNL

Izvještaj III. kola 1. ŽMNL

Treća runda elitnog razreda je donijelo prvo iznenađenje.

Tin je do sada djelovao nezaustavljiv i samo čudo ga je moglo zaustaviti. Ipak nije stvar čuda nego odlične igre Vrsi i plod toga je neriješen rezultat. S time da Vrsi više mogu žaliti za pobjedom u dvoboju Ml.Jarmanović-Bubo Marković.


Gauni su startali furiozno i vrlo brzo poveli Varoš. No, Čurjurić i Bugarija su stisli po gasu i krenula je jednosmjerna ulica u kojoj je Varoš upisala visoku pobjedu, a Gaunima ostaje nada u sljedećoj rundi.

Sveti Ante i Plovanija, klubovi prijateljskog karaktera, su ukrstili koplja u kasnu nedjeljnu uru. Bez dosta igrača u postavi Sveci su se hrabro držali i stajali na terenu te su preko dvojca Šimun Popov-Perica Šare stigli do pobjede dok trupama Jurića slijedi iskupljenje.


Stanovi su dosta brzo, do poluvremena, riješili Primorac i tako im nanijeli novu brigu. S obranom u rangu dječjeg vrtića se ne može u gornji dom dok je u legendarnoj garaži na Stanovima zasvirala veselija pjesma.


Svega je bilo u odličnom dvoboju Idasse Nadin i Murvice. Puno preokreta i golova, poteza za prste polizati i pobjede Idasse. Murvica je dugo kontrolirala igru i rezultat te je bila bliža pobjedi, pogotovo polovicom nastavka. Međutim, kvaliteta i mentalna snaga Vinketinih vinara je donijela veliku pobjedu na krilima Antonija Repića.

Lokalni derbi između Sambe i Poljica je otišao bliže magistrali.Od prve minute igra i veća želja za pobjedom je bila u redovima Sambe, a rani pogodak je usmjerio utakmicu u njihovo dvoriste i pozdrav Poljicima od utakmice i bodova.


Sveti Josip, ali Bašić, je glavni motor Kontrol biroa i njegov rani pogodak je donio bodove kontra Bilog Briga. Oslabljeni rosteri u oba tabora nisu smetali da gledamo dobru i napetu utakmicu, no takoreći bez golova, pardon jedan gol popularnog Baše.


Ploča svojom borbom, ali i znanjem,drži lijepu poziciju na tablici. Najnovija pobjeda nad Puntamikom je čista kao suza, a probudio se i Nino Jurjević, strijelac dva zgoditka. Puntamici ostaje za sada nula na bodovnom računu i vrijeme je da se obitelj probudi.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: