Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava IV. kola 1.ŽMNL

1. LIGA

Najava IV. kola 1.ŽMNL

Najava IV. kola 1.ŽMNL

Maraton od 30 kola se nastavlja, očekuje nas tek četvrta etapa.


Ludi nedjeljni boxing day otvaraju novaci u ligi Murvica i Bili Brig i to u popodnevnom drugoligaškom terminu. Bili Brig muku muči s ozljedama dok velikonogometne brige muče Murvicu. Zato je svaka prognoza nezahvalna dok ne vidimo kakvi će sastavi istrčati.

Primorac traži dojam i prve bodove, a to sve ima Samba do sada. Međusobni dvoboj će produžiti agoniju abecedaša ili održati seriju plesača.


Puntamika kao možda i najneugodnije iznenađenje do sada, bez boda, ima težak ispit u imenu Idassa. Obitelj pamti bolje dane i nestrpljivo čeka pomak s nule dok Idassa na krilima pobjede iz prošlog kola ide po nastavak niza.


Đovani ili Jurić?Pitanje koje će dati odgovor u nedjelju navečer. Vrsi su prve načele Tinovu tvrđavu i kao lagani favorit ulaze u dvoboj dok Plovanija želi anulirati prazan ulov iz prošlog kola.


Mali tzv. bukovački derbi igraju Ploča i Sveti Ante. Derbi susjeda je oduvijek plijenio pažnjom, a pogotovo sada kad obje momčadi dobro stoje na tablici. Ploča plovi odlično, skida skalpove dok Sveti Ante drži konstantu dobrih rezultata i želja je da se nastavi u pozitivnom tonusu kako bi rekao Aco Petrović.


Kontrol biro će se suprotstaviti Poljicima kojima još zvoni petarda. KB je iščupao pobjedu nad Bilim Brigom no vidljiva je organizacija u igri dok Poljicima očito ne odgovara tzv. radnički termin kroz tjedan.


I za kraj nam je ostao šlager kola, najveći derbi lige između Tina i Varoši. Sudar je to po “Transfermarktu” dvije najskuplje momčadi koje uvijek ciljaju na naslov. Varoš je iskoristila malo lakši raspored i drži jedinicu dok je Tin već napravio krivi korak i zaostaje. Naravno da to ništa ne znaci jer kvaliteta pojedinaca s obje strane jamci dvoboj za prste polizati. Po nekim predviđanjima mogao bi odlučiti dvoboj dva “vanzemaljca”, dvije posljednje prepreke napadačima, Martina Nonkovića i Rafaela Baričića. Sve u svemu, udobno se smjestimo, pivicu u ruke i 3,2,1..kreni.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: