Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj IV. kola 1.ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj IV. kola 1.ŽMNL

Izvještaj IV. kola 1.ŽMNL

Četvrta etapa futsal maratona je gotova i odmah možemo reci da je bilo svega.


Gotovo nestvarno zvuči, uz poštovanje prema momčadi Varoši, čak 6 golova u mreži Tina. Derbi, možda i cijele jeseni, je bio derbi samo na početku. Od starta se znalo tko je gazda u kući i sve je to rezultiralo s peticom u mreži Tina do poluvremena. Dvojac Bugarija-Čurjurić nije opraštao ništa i čak se može reci da je Tin dobro i prošao.


Dosta je bilo burno u Biogradu, na utakmici, ali i nakon nje. No, nažalost po Gaune bodovi su opet ostali sanak pusti. Stanovi su brzo došli do uvjerljivog vodstva, koje su usprkos velikim prijetnjama Gauna, spasili te bodovi putuju u garažu.


Nedjeljno popodne je otvoreno uz Murvicu i Bili Brig. Sve je mirisalo na uvjerljivu pobjedu Murvičana ,pogotovo nakon dva brza gola Matea Rončevića, no uporno društvo s Bilog Briga se ne predaje lako. Do odmora su smanjili prednost no nije se moglo više od toga.


Kada je Josip Gagula svojim “bibinjskim topom” pogodio izgledalo je da se Primorcu smiješe prvi bodovi. No, netko “gasi svijetlo” u njihovoj igri što Samba koristi i blitzkriegom postiže tricu i odoše bodovi magistralom u Poličnik.


Napokon se i obitelj s Puntamike proveselila, čak bi se moglo reci “no Boby no party”. Naravno,govorimo o povratku Antonija Zelića u sastav koji je potpomognut Labusem porazio Idassu. Vinketini momci su dugo bili ravnopravni, nekad i bolji no Stipe Bjeliš je bio nesavladiv.


Brzi minus od dva zgoditka protiv Vrsi je natjerao Plovaniju na resetiranje. Od igre bez glave i repa brzo su se transformirali u opasno društvo i do konca utakmice su sve skupa stigli i prestigli. Ono sto je Alen Juričić otvorio Zvone Glavan je zatvorio, naravno govorimo o tijeku utakmice, a ne o bocama.


Kontrol biro se pokazao i u ovom kolu kao čvrsta i karakterna momčad. Iako krajnji rezultat sugerira na neizvjesnost, doduše i bilo je, Poljica su ipak za korak bili dalje od pobjede. Pobjednika je presudio Josip Baraba i odveo ooooKB do drugog mjesta na ljestvici.


Radnički termin ponedjeljkom je pripao susjedima, Ploči i Svetom Anti. Rano vodstvo Ploče je poremetilo planove Ante Pavlovića i moralo se ići na izjednačenje do kojeg je i došlo u nastavku. Ipak je to bio konačan ishod ove dinamične i tvrde utakmice u kojoj su obje ekipe mogle do pobjede, ali i poraza.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: