Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Najava IV. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava IV. kola 2. ŽMNL

Najava IV. kola 2. ŽMNL

Nakon prisilne pauze nastavlja se romantika u imenu Serie B.


Kolo otvaraju Tornado i Ugljan, dvoboj koji je nekad u 1.ligi “parao gaće”. Zajedničko im je da su jaki za sada u domaćim terminima dok malo kiksaju na strani i bilo čija pobjeda bi bila mali bingo.


Subotnji program u Mocirama za vrijeme ručka otvara derbi susjeda, Lovinca i Ruplja. Tražit će se gol više, ali bi i najmanje nijanse mogle odlučiti. Lovinac do pobjede želi doći na krilima svoje širine dok Rupljanosi svoju šansu traže u iskustvu.


Raštanska Kanela otvoreno želi u rang vise i svaku prepreku želi prijeći no jako teško će ići s Brodaricom. Jedna ekipa koja teži igri, neopterećeno, ali opet odgovorno i imamo derbi iz prve ruke.


Zaton treba bodove kao Hrvatska Modrića i svaka nedjeljna misao u tom malom mjestu ide ka tom smjeru. Njihov protivnik je Kontra koja ima iskustvo igranja na rezultat i društvu kraj Saturnusa će biti sve, samo ne lako.


Paklenica opet muku muči s rosterom i ne mirise na dobro. Ako se uzme da im u ring dolazi Gentleman BS, ekipa koja voli igru i ima kvalitetu. Ako ćemo ruku na srce, barberi su favoriti no može li proraditi dišpet s planine. Svaki odgovor nas čeka za vrijeme kad većina ljudi brine o roštilju no nekome od njih neće biti do ručka.


I za kraj kola nas ipak čeka derbi kola, nedjelja u 14 sati nam svoje umijeće nude Young boysi i Višnjik. Dok YB svoju reputaciju favorita opravdavaju Višnjik za sada muku muči i pobjeda iz prošlog kola im je vratila boju u lice. Istina je da će se pobjednik iz ovog dvoboja psihološki dignuti u borbi za prvu ligu.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

To Top