Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj IV. kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj IV. kola 2.ŽMNL

Izvještaj IV. kola 2.ŽMNL

Nakon reprezentativne pauze opet smo mogli uživati u čarima Serie B.


Doduše, nije se moglo uživati u igri u Bibinjama gdje se Ugljan nije pojavio te je tako Tornado upisao bodove bez znojenja.
Susjedski derbi između Lovinca i Ruplja je bio vatren i pun preokreta. Mirisalo je na pobjedu Ruplja jer je sredinom nastavka prednost bila na njihovoj strani. No onda kreće stampedo turbo Lovinca te upisuju uvjerljivu pobjedu za veliko slavlje.


Gentleman BS polako opravdava status favorita za rang više. Doduše, teže od očekivanog su svladali žilavu Paklenicu no pobjedi se ne gleda u zube. Posebno raspoložen je bio Ivan Perica koji je Podgorcima ipak zagorčao nedjeljni dan.


Raštane Kanela je promarširala Mocirama tj.Brodaricom. Kontrola igre i rezultata su ih otpočetka držali u prednosti nad oslabljenom Brodaricom pa ne čudi pobjeda Kanele koja se brzo oporavila od šoka na otoku.


Zaton nikako do prvih bodova. Optimistične najave su stizale iz njihovog tabora no odličan ulazak Kontre u utakmicu je odveo vodu na njihov mlin. Tako da se Zatonjani i Mokronje okreću sljedećem kolu i prilici za nove bodove.


Derbi kola između Young boysa i Višnjika je napokon pokazao buđenje Višnjika iz ljetnog sna. Odlučnost i želja za pobjedom su prevladali od starta i bodovi priključka su upisani. Boysima ostaje što prije pronaći pobjedničku formulu za nastavak cilja zvan prva liga.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top