Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj V. kola 1.ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj V. kola 1.ŽMNL

Izvještaj V. kola 1.ŽMNL

Peta etapa ligaškog maratona je za nama.


Zamjenu domaćinstva su odradili Samba i Gauni koji su bili gosti u svom gradu. Međutim, ni to im nije pomoglo da dođu prvih bodova. Luka Zrilić i društvo su promarširali Biogradom kao plitak potok.


Oslabljeni rosteri Svetog Ante i Idasse Nadin su nudili nadmudrivanje u kojem su se sveci bolje snašli u otvaranju i poveli. No onda dirigentsku palicu preuzima Martin Bačkov uz pomoć Stipe Horvata i odveli su Idassu do uvjerljive pobjede. Svecima ostaju velike brige dok Idassino sunce opet sjaji.


Murvica je bila apsolutni favorit s Puntamikom no samo na papiru. Obitelj s Punte se hrabro borila iako ih je Mate Margarin dva puta bacao u minus. No, isplatila im se hrabrost i upornost koju je oplodio Nino Vukoša za veliki bod.


Plovanija je bez ikakvog respekta ušla u dvoboj s trenutno najboljom momčadi lige, s Varoši. Plod toga je bilo vodstvo i ambicije u igri za pobjedu. No, opet do izražaja dolazi kvaliteta lidera prvenstva i upisana su tri boda za Varoš dok Plovaniji ide palac gore za ukupni dojam.


Bili Brig i Poljica su se nadali bodovima no mjesta je bilo samo za jednog. Bilo je preokreta, momčadi su se izmjenjivale u vodstvu no pobjeda ide u Vučkovićeve dvore, usprkos odličnom izdanju Jure Ivandića kod Bilog Briga.


Mala kriza trese Tin dok su Stanovi definitivno izašli iz nje. Brzo vodstvo Tina s dva razlike je bacalo na njihovu laganu pobjedu no Stanovi su mislili drukčije, nema predaje. Možda su tri boda i mogla otići u redove prvaka no dekoncentracija u posljednjoj minuti ih je koštala primljenog gola i gubitka punog plijena.


Što reci o utakmici koja već na poluvremenu ima minus od sedam golova. Upravo to se desilo Primorcu u sudaru s raspoloženim Kontrol biroom kojem idu sve pohvale za pristup. Krajnjih deset golova u mreži Ljupčana nas dovodi do ovogodišnjeg rekorda lige kako KB tako i Vice Gende, strijelca čak pet golova.


Utakmicu punu tempa i dinamike su odigrali Ploča i Vrsi. Napad za napadom, dobri vratari i pobjeda Ploče koja malo pomalo postaje, uz Sambu, najugodnije iznenađenje lige. Vidi se rukopis njihovog voditelja Slađe Matuline i zasad stoje jako dobro dok se za Vrsi može reći da je šteta sto je netko morao izgubiti.

Continue Reading
You may also like...

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: