Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava IV.kola 3.ŽMNL

3. LIGA A

Najava IV.kola 3.ŽMNL

Najava IV.kola 3.ŽMNL

IV. kolo odigrat će se u Subotu 17.10 (skupina B) i Nedjelju 18.10 ( skupina A)

Skupina B 17/10/2020- Subota

13:00 Debeljak-Mnk Pag

Pag u ovaj susret ulazi kao favorit. Nakon 3.odigrana kola još uvijek ne znaju za poraz.Debeljak trenutno nije u dobroj formi i ovaj susret će za njih biti veliki izazov.

14:00 Azine-Sukošan

Azine su u prošlom kolu pokazale kako imaju znanje igranja futsala . Iskusnoj ekipi Suhovara zabili su čak 5.pogodaka. Iako su trenutno posljednji na ljestvici , mislim da imaju šanse za pobjedu. Sukošan je u prošlom kolu došao do vrlo važne pobjede i u ovaj susret ulaze kao blagi favoriti.

15:00 Crvene Kuće – Deportivo la Murvica

Crvene kuće su trenutno u lošoj formi i imaju dva uzastopna poraza. Deportivo sa druge strane ima dvije uzastopne pobjede i šansu za dvije pozicije koje vode u play off. Deportivo u momčadi ima iskusne igrače koji su prijetnja svakoj ekipi.

16:00 Jadran Vrsi-Suhovare

Jadran je trenutno u jako lošoj formi i Suhovare će za njih biti jako težak protivnik. Suhovare sa 7.osvojenih bodova hvata prve dvije pozicije i veliki su favorit u ovom susretu.

17:00 Krneza-Dasiaddo

Krnezu napokon čeka jedno “lakše”kolo. Dasiaddo ima jako neuvjerljive partije i trenutno su pri dnu ljestvice. Krneza je drugoplasirana ekipa zbog lošije gol razlike i sigurno u ovaj susret ulaze kao favoriti i idu po sva tri boda.

18:00 Termin- Mali Pariz

Za Termin je ovaj susret biti ili ne biti. U prva tri kola imaju samo osvojena tri boda. Lideri prvenstva im polako izlaze iz videokruga. Može li Termin na pogon Tonija Plazibata pobijediti vrlo nezgodne Bibinjce? Mali Pariz još se traži u formi i možda je ovaj susret za njih prekretnica.

19:00 Zemunik-Futsal Murvica

Za kraj subotnje večeri očekuje nas veliki derbi. Murvički stroj trenutno izgleda nezaustavljivo, pokazali su najbolji futsal u prva tri kola. U ovom susretu im sigurno neće biti lako . Zemunik ove sezone ima velike ambicije za viši rang i sigurno su željni pobjede protiv Futsal Murvice. U ovom susretu pobjedit će dobra obrana i dobar golman jer obje ekipe imaju sjajne igrače za završnicu. Stjepan Vukančić bit će najveća prijetnja golu Dina Paleka dok će najveća prijetnja golu Duje Žilića biti Leon Marojević i Ivan Buljat.

Skupina A 18/10/2020-Nedjelja

13:00 Sv.Ante Visočane- UN Tornado Zadar

Tornado potvrdu svoje dobre forme traži pobjedom protiv Sv. Ante . Trenutno su drugoplasirana ekipa skupine A i najveće iznenađenje lige. Sv. Ante nikako da spoji isksutvo Predraga Verunice i Lorenca Kajtazija sa svojim mlađim igračima. Za njih je također ovaj susret vrlo važan.

14:00 Valencia-Osam Mladi

Valenciu čeka težak dvoboj protiv trenutno prve ekipe na ljestvici. Ali prisjetimo se prijašnjih sezona u kojima je Valencia redovno stvarala probleme Osam Mladi , i pobjeđivala ih u važnim susretima. Vrlo važan susret za obje ekipe , Valenciji za priključak za vrh , Osam Mladi za moguće odvajanje od protivnika.

15:00 Privlaka 2017-Mala Rava

Privlaka je priredila iznenađenje i pobijedila Ražanac u prošlom kolu . Vidi se lagano dizanje forme kod ekipe iz Privlake . Ne znam ima li Mala Rava ambicije za viši rang , ako imaju morat će igrati više od jednog termina tjedno.

16:00 Poljica Brig-Novi Bokanjac

Novi Bokanjac iznenađujuće je izgubio u prošlom kolu i ispustio prvu poziciju na ljestvici. U ovom susretu očekuje ih neugodna ekipa Poljica . Ovaj susret pravi je test za Bokanjac da pogledaju u kakvoj se trenutno formi nalazu.Poljica su sjajna ekipa sa nekoliko dobrih imena u rosteru i sigurno mogu pobijediti Bokanjac.

17:00 Škabrnja-Mali caffe Lišane

Škabrnja je ušla u negativni trend i trenutno ima dva uzsatopna poraza , dok Lišane trenutno grade svoju formu . Jedna i druga ekipa igraju čvrstu obranu i možemo očekivati susret pun prekida i kartona. Škabrnja ima šansu samo ako bude imala velik broj zamjena.

18:00 Zadranka- Slivnica

Možemo reći da nas očekuje derbi jer obje ekipe imaju po dvije pobjede i hvataju lidera prvenstva. Zadranka je iznenađujuće pobijedila Novi Bokanjac i preskočila ih na ljestvici. Slivnica se trenutno podiže u formi i Zadranci zasigurno neće biti lako.

19:00 Zara-Ražanac

Zara u ovaj susret ulazi kao underdog. Ražanac je izgubio od Privlake i ispustio šansu za prvim mjestom. U ovom susretu Ražanac je veliki favorit. Momčad Zare nema što izgubiti u ovom susretu, moraju ići po pobjedu.

Continue Reading
You may also like...

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: