Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava VI. kola 1.ŽMNL

1. LIGA

Najava VI. kola 1.ŽMNL

Najava VI. kola 1.ŽMNL

Šesti krug futsal karavane kreće i sve počinje u petak u Biogradu. Gauni zbrajaju svoje oženjene igrače no za sada ne mogu zbrojiti bodove iz razloga što ih nema. Nova prilika je sraz s Kontrol biroom no to će ići malo teže. KB je dobar, kvalitetan i s jasnom namjerom putuje u Biograd, tri boda.


Dok većina Zadrana nedjeljom u 14 sati ruča, Plovanija i Stanovi će postiti jer moraju igrati. Netko će nastaviti post bodova i nakon utakmice dok će pobjednik lakše preskočiti ručak. Stanovima je mirisalo na krizu no nekoliko dobrih utakmica ih je vratilo na pravi put. S druge strane Jurićeve trupe su ohrabrene dobrom igrom protiv Varoši i u tome grmu leži, optimizam, a ne zec.


Tin je definitivno izgubio korak, igrački, a ne plesni i protiv Sambe traži pomak na ljestvici. Ekipa iz Poličnika igra jesen za pamćenje i ne dolaze Tinu na “rešetanje”, dapače.


Derbi kola je dvoboj Varoši i Ploče, što je svojevrsna nagrada za Babu i ekipu. Disciplina u igri koja ih krasi i pogotovo granitna obrana će biti na iskušenjima pred Varoškim dijamantima. Ne zna se s koje strane će biti u opasnosti gol Ploče no dokazali su do sada da imaju rješenje za mnoge prepreke.


Idassa Nadin s čašicom vina u odličnom raspoloženju dočekuje Vrsi, naravno ne zbog vina nego zbog odlične predstave iz prošlog kola. Vrsi najviše moraju paziti na dvojac Bačkov-Horvat no i kolonija Bačića u vrškim redovima nije bez municije.


Okršaj starih rivala koji datira još iz devedesetih godina uvijek plijeni pažnju, govorimo o dvoboju Puntamike i Svetog Ante. Obitelj je preko tjedna odradila trening u svom stilu i spremna dočekuje Svetog Antu. Osmica još zvoni u Dedinim ušima no vremena za tugu nema jer je na rasporedu dvoboju u kojem baš svi žele pobijediti.


Murvica je zadnja dva kola posustala i pobjede su najbolji lijek za vraćanje boje u lice. No zna se da Poljica vole igrati protiv papirnatih favorita i treba vidjeti tko će u ludom kasnom nedjeljnom terminu ostati budan.


Ponedjeljak, onako fjakast kao prvi radni dan, će nekoga usrećiti. Primorac i Bili Brig će ponuditi sve što imaju , za sada nemaju puno glede bodova. Bili Brig je par puta nesretno izgubio i eto prilike za poravnanje računa dok atomski napad Primorca nikako ne može pratiti katastrofalnu obranu. Eto prilike za popravni jednima i drugima.

Continue Reading
You may also like...

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: