Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj VI. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj VI. kola 1. ŽMNL

Izvještaj VI. kola 1. ŽMNL

Ista meta, isto odstojanje na vrhu. Primorac stigao do prve pobjede.


Biogradsko otvaranje kola u petak je otpočetka bila jednosmjerna ulica u koju su Gauni ušli. Kontrol biro je držao sve pod svojom kontrolom i može se reći da je bez kapi znoja stigao do uvjerljive pobjede. S tim ishodom su Gauni preuzeli “fenjer” dok je KB ostao prva pratnja lideru. E, Vice Genda je opet poentirao i to dva puta.


Josip Tikulin naprijed, ostali stoj. Kratak rezime dvoboja Plovanije i Stanova stane u početnu rečenicu jer je upravo Tikulin s dva brza gola usmjerio utakmicu u garažu. Plovanija je prijetila, smanjivala razliku no početak utakmice je usmjerio vodu na mlin Stanova.


Tin je više rezultatski nego igrom pobijedio Sambu. Razlika je bila jedino u tome što su aktualni prvaci svoje šanse zabijali, a Samba nije i u tome leži kljuc pobjednika.


Ploča i Varoš su nam priuštili dvoboj iz 2 u 1. Sve je mirisalo na iznenađenje koje je režirao Nino Jurjević s dva gola i na odmoru je prednost bila na strani crvenih. Ipak, naljutio se Karlo Klarin i s dva svoja gola preokrenuo utakmicu u korist Varoši i ostanak na vrhu ljestvice s maksimalnim učinkom.


Antonio Repić nije dopustio da mu se stavi soli na rep i s dva lagana zgoditka je trasirao stazu pobjede za Idassu Nadin. Vrsi su pokušavale na sve moguće načine ne bi li došli do preokreta no moćna mašinerija Stipe Čuline nema milosti.


Sveti Ante je tražio bodove s Puntamikom no naišao je na zid i prepreku koju se nije moglo prijeći. Obitelj s Punte je kontrolirala igru, a imala je dirigenta u liku Marka Bilavera, strijelca oba zgoditka. Sveci nakon dugo vremena djeluju izgubljeno ,bez glave i repa i puno je posla za Antu Pavlovića da uštima stroj.


Brojčano inferiorna Murvica se nije dala iznenaditi protiv Poljica. Kvaliteta Radmana i ostalih je isplivala na površinu i upisana je rutinska pobjeda, teška ali zaslužena. Poljicima ostaje žal sto nisu iskoristili svoje prigode i okrnjeni roster Murvice.


Bili Brig je vodio kontra Primorca i izgledalo je da slijedi već viđena priča iz Ljupča, debakl. No “ružno pače” je brzo postalo labud i do kraja smo gledali harmoniju Primorca i nestanak Bilog Briga iz dvorane. Vrijedi spomenuti Stipu Vujevića i Roka Prtenjaču kao glavne egzekutore preokreta i prvih bodova Primorca.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top