Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava V. kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava V. kola 2.ŽMNL

Najava V. kola 2.ŽMNL

Opet nam se vraća romantika drugog razreda, popodnevni termini napeti kao tregeri.


Jos dok sunce bude grijalo na najjače Višnjik će braniti Kontrine kontre. Dvije pobjede u nizu su navukle osmijeh na lice Đanija Milina, usprkos noćnoj smjeni. No, znaju se kvalitete Kontre i svaka ekipa s njima ulazi u dvoboj oprezno.


Zajedničko Brodarici i Tornadu su toplo hladne utakmice, malo pobjeđuju i gube te je vidljivo da nedostaje konstante. Upravo je subotnja utakmica prigoda da jedna momčad uhvati ritam i priključi se gornjem domu. Bibinjci su na krilima svoje mladosti i Ronalda blagi favoriti no nešto se skuhalo i u Mazijinim dvorima.


Sinjoretovo je uslijed pauza bilo bez utakmice skoro mjesec dana te im je dvoboj sa Kanelom mala nepoznanica. Je li ostalo municije u nogama Blaža Katuše pokazat će nam derbi kola. S druge strane Čirjaci iz Kanele spremni su za derbi kojeg aktivno čekaju dva tjedna.


Paklenica nikako da uđe u kakvu takvu seriju bodova i kao takvi ulaze u dvoboj sa Rupljem. Vidakove trupe su s porazom dočekale pauzu i slijedi vađenje. Normalno da ih ne čeka med i mlijeko iz Starigrada nego borba za svaki metar Mocira.


Nije poznato hvataju li Mokronje igrače Zatona po mjestu no poznato je da bodova nema. Stoga utakmica s Lovincem stavlja mali imperativ pobjede na Zaton. Ekipa iz Lovinca igra odlično, efikasno i pozitivna je priča za sada u njihovom klubu.


Ugljan u svojoj dvorani djeluje puno bolje nego na kopnu i to stvara malu nelagodu kod Young boysa pred put na otok no isto tako treba biti svjestan da YB imaju kvalitetu za bodove. Ipak ne treba unaprijed otpisati Komburu i društvo jer mnogo puta je proradio dišpet koji im je donio bodove.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: