Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava VII. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava VII. kola 1. ŽMNL

Najava VII. kola 1. ŽMNL

Rastegnuti će se kolo kao istrošena žvakaća guma, od subote do kasnog ponedjeljka.


Subotnji udarni termin pripada Stanovima i Ploči, srazu dvije podjednake ekipe, a to sugerira i stanje na ljestvici. Stanovi puno toga baziraju na pojedinačnoj kvaliteti dok su duh i zajedništvo Ploče već opjevani.


Bili Brig je još ošamućen bombom iz Ljupča i s velikom dozom respekta dočekuju Gaune. Iako su trenutno bez boda Biograjci ne dolaze s bijelom zastavom, štoviše najavljuju pomak s nule. Klasični derbi začelja koji možda neće ponuditi umiranje u ljepoti no uzbuđenja neće nedostajati.


Plovanija će na megdan Sambi i sigurno je da ples neće biti lagan, još ako se doda uteg od dva poraza u nizu. Samba zasad stoji jako dobro, daleko od opasne zone i spremni su zadati dodatne glavobolje profesoru Jurčiću i društvu.


Doručak, kavica i put Mocira bez ručka je nekakav okvirni plan Vrsi i Puntamike. Termin sat iza podne nudi post glede hrane no i bodovi će iz nečijeg dvorišta odlepršati te miriše na duplu štetu. Samo treba vidjeti tko će biti sretniji, benkovačka bojna iz Vrsi ili obitelj s Puntamike.


Još jedan derbi začelja stiže, dvoboj između Poljica i Primorca. Klasa optimist se trenutno jedri u Primorcu dok u Poljicima vlada zakon toplo hladno i treba vidjeti koji će voljni moment prevladati.


Murvica i Sveti Ante igraju derbi dana, doduše u okrnjenim sastavima, ozljede i obaveze su kumovale problemima u oba tabora. Doduše, najavljuju se bodovi iz oba “brloga” no mjesta za pobjedničku pjesmu će biti samo za jednoga.


Ponedjeljak nudi na menuu dvije poslastice a la carte, dva pitka francuska vina, dva dvoboja od kojih zastaje dah. Varoš kao apsolutni dosadašnji vladar lige čeka Idassu Nadin koja je u super formi. Čak 15 golova u dva zadnja kola sugerira na odličnu utakmicu. Varoš ima arsenal oružja i treba vidjeti koliko i kako mogu nauditi Idassinom stroju.


Reprizu posljednjeg ligaškog finala igraju Kontrol biro i Tin, apsolutni derbi kola. KB marljivo skuplja bodove no to nekako prolazi ispod radara, nepravedno i ovaj dvoboj im je test koji mogu položiti s odličnim. Tin plaća danak tankom rosteru i neke utakmice su otkrile loše strane aktualnih prvaka. Ipak treba priznati da ukoliko budu kompletni “pjesnici” se mogu nadati punom ulovu no isto tako bodovi mogu otići i kod ooooKB. Kasni sat utakmice će mnoge ostaviti budne jer će se imati što vidjeti.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: