Connect with us
Example HTML page

Najava VI. kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava VI. kola 2.ŽMNL

Najava VI. kola 2.ŽMNL

Romantika Serie B ide na najjače, a sve kreće večeras u Bibinjama gdje gostuje stroj sa Sinjoretova. Maksimalni učinak ih stavlja u jaku ulogu favorita no upamtimo da se igra u Bibinjama,, a tamo vlada Tornado. Sve u svemu kad podvučemo crtu čeka nas mega dvoboj.


Young boysi su imali havariju na otoku, a na kopnu ih čeka probuđena Brodarica. Stoga ovaj dvoboj ostavljamo otvorenim u potpunosti i male nijanse mogu odlučivati.


Lovinac je ostao bez turbine u prošloj rundi i upisao nenadani poraz te se mora vaditi. E, lijepo je to napisano no daleko od laganoga jer se Višnjik probudio iz ljetnog sna i pobjeđuje. Uz to je Toman opet naštimao haubicu, a ni Đani Milin nije u noćnoj smjeni.


Mokronje, zatonski navijači, su se smirile jer je upisana pobjeda no već slijedi novi ispit, nekadašnji prvoligaš Paklenica. I oni pišu pobjedu te pobjedom žele uploviti u mirnije vode, no želi i Zaton, a oboje ne mogu pobijediti.


Kontra je dosta nes(p)retno ispustila bodove i sada ih mora vratiti. Protivnik je Ugljan koji puno bolje stoji na domaćem terenu nego u gostima. Stoga kao favorit kotira momčad metkovskog Bjelice, Tonija Galova, no boduli su opasni, ako dođu.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top