Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Najava VI. kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Najava VI. kola 2.ŽMNL

Najava VI. kola 2.ŽMNL

Romantika Serie B ide na najjače, a sve kreće večeras u Bibinjama gdje gostuje stroj sa Sinjoretova. Maksimalni učinak ih stavlja u jaku ulogu favorita no upamtimo da se igra u Bibinjama,, a tamo vlada Tornado. Sve u svemu kad podvučemo crtu čeka nas mega dvoboj.


Young boysi su imali havariju na otoku, a na kopnu ih čeka probuđena Brodarica. Stoga ovaj dvoboj ostavljamo otvorenim u potpunosti i male nijanse mogu odlučivati.


Lovinac je ostao bez turbine u prošloj rundi i upisao nenadani poraz te se mora vaditi. E, lijepo je to napisano no daleko od laganoga jer se Višnjik probudio iz ljetnog sna i pobjeđuje. Uz to je Toman opet naštimao haubicu, a ni Đani Milin nije u noćnoj smjeni.


Mokronje, zatonski navijači, su se smirile jer je upisana pobjeda no već slijedi novi ispit, nekadašnji prvoligaš Paklenica. I oni pišu pobjedu te pobjedom žele uploviti u mirnije vode, no želi i Zaton, a oboje ne mogu pobijediti.


Kontra je dosta nes(p)retno ispustila bodove i sada ih mora vratiti. Protivnik je Ugljan koji puno bolje stoji na domaćem terenu nego u gostima. Stoga kao favorit kotira momčad metkovskog Bjelice, Tonija Galova, no boduli su opasni, ako dođu.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

To Top