Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava VIII. kola 1.ŽMNL

1. LIGA

Najava VIII. kola 1.ŽMNL

Najava VIII. kola 1.ŽMNL

Malo ćemo odahnuti glede velikih derbija, ali neće nedostajati uzbuđenja.


Večeras Gauni,osokoljeni pobjedom, dočekuju Poljica. Biogradska dvorana će biti prilika domaćinima da se odmaknu s dna dok će Poljica tražiti svoj put kako izaći iz krize, bodova i igre.


Murvica nije računala na poraz u prošlu nedjelju i prilika za popravni stiže vrlo brzo. Međutim s druge strane stiže Primorac, momčad koja je od ružnog pačeta prerasla u labuda. Dvije uzastopne uvjerljive pobjede im daju nadu da mogu ravnopravno odigrati s favoritom na papiru.


Je li došlo vrijeme da Plovanija svoju dobru igru produži na oba poluvremena i upiše pobjedu? Naravno da ima materijala no ispit je težak, težak kao državna matura. Naime, čeka ih Kontrol biro, moćan, rastrčan i efikasan. Poanta je da se ne zna iz kojeg pravca prijeti najveća opasnosti i tu će biti najviše enigme za bivšeg vratara KB Vicu Šušića.


Sveti Ante s optimizmom dočekuje Vrsi, a optimizam leži na bodovima iz prošle nedjelje. Vrsi su ponekad sami sebi nepoznanica jer osciliraju u igri, a riječ je o dobroj ekipi. Stoga u taboru Svetaca prevladava oprez, a poznato je da je oprez majka mudrosti.


Ako ćemo tražiti derbi kola onda smo ga našli. Idassa Nadin će dočekati Stanove u dvoboju od kojeg se puno očekuje. Super Martin iz Idasse je u strasnoj formi i na to će morati pripaziti iskusni Ive Šarlija ako misli izvući pozitivan rezultat.


Tin na oko ima laganu utakmicu s Bilim Brigom, pišemo to jer je po trenutnim igrama u BB počelo vrijeme darivanja. Naravno da uvijek postoji prekretnica i da je moguće da to bude bas ova utakmica. Posebno će biti zanimljivo što će jedan drugome skuhati braća Katalinić, Lovre na klupi Bilog Briga i Toni kao kapetan Tina.


Po tablici drugi derbi igraju Ploča i Samba. I neka, zaslužile su obje ekipe svoje zvjezdane trenutke. Pošten i hrabar pristup su odlika obje ekipe i prava milina ih je gledati ove sezone. Moguće je da će se puno toga bazirati na obrani no isto tako valja pripaziti na dvoboj dvije glavne violine u orkestru, Nina Jurjevića i Luke Zdrilića.


I za sam kraj još jedna poslastica, dvoboj Puntamike i Varoši. Sva jaka imena u Varoši ih tjeraju u status favorita i to je neupitno. No, isto tako je Puntamika već četiri kola u nizu neporaženosti i na to se ne smije zaboraviti. Varoš nakon prvog poraza puše i na hladno pa nismo mogli dobiti bolju utakmicu za zatvaranje kola.

Continue Reading
You may also like...

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: