Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj VI. kola 2.ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj VI. kola 2.ŽMNL

Izvještaj VI. kola 2.ŽMNL

Sinjoretovo, sjedi pet. Upravo toliko pobjeda imaju iz istog broja nastupa i dojam je odličan. Novi bodovi su upisani na gostovanju u Bibinjama uz četiri različita strijelca. Samu utakmicu su bolje otvorili gosti no Tornado se nije predavao do samog kraja. Ipak snage za više od časnog poraza nije bilo i pjesma sa Sinjoretova je mogla početi.


Young boysi su odlučno ušli u dvoboj s Brodaricom i upisali visoku pobjedu. Sve bitno se dešavalo u drugom iako su boysi do prednosti došli na samom kraju prvog dijela. Nastavak je donio pravu ljepoticu u kojoj su YB pogađali dok Brodarica nije i to je ključ utakmice.


Višnjik je s Lovincem ubacio u sedmu brzinu i momčad napokon dobiva obrise kandidata za visi rang. Od samog starta je sve mirisalo na pobjedu, od samog pristupa do izvedbe i Lovinac je imao šanse za pobjedu kao otprilike “tele kod mesara da preživi”. Višnjik ide jako, u zadnje vrijeme i najjače, gdje je kraj?, dok je Lovinac u padu forme.


Derbi začelja su igrali Paklenica i Zaton i eto Mokronjama prilike za novu radost i mir u kući. Naime, Zaton je upisao i drugu pobjedu zaredom te je pobjegao iz opasne zone. Usprkos vodstvu od dva razlike Zaton to nije uspio zadržati i Paklenica je u finiš ušla poravnata. Dvije minute prije kraja erupcija radosti u Zatonu jer je stigao pobjednički gol koji je dostojno proslavljen u trećem poluvremenu.


Ugljan pokazuje da je kriza iza njih i da ne misle samo nastupati nego i pobjeđivati. Kontri su prepustili loptu i igru, a sebi su omogućili obranu i kontru. To je najbolje iskoristio vjetar s otoka Josip Zelenčić i s dva gola bodovi odoše put trajekta.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: