Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Najava IX. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava IX. kola 1. ŽMNL

Najava IX. kola 1. ŽMNL

Deveti krug, kome će biti paklen, a kome veseo vidjet ćemo.


Puntamika je pet utakmica u nizu bez poraza i sami kažu da je šteta da sad stanu. No, slijedi im novi teški zadatak u imenu Stanova koji su itekako u uzlaznoj putanji. Ive Šarlija i ekipa idu kao avioni i može li im obitelj potkresati krila, odgovor daje subota.


Nakon njih slijedi ples Sambe i Idasse Nadin. Obje momčadi pišu i pamte poraze u prošlom kolu i dobro bi im došla pobjeda za lakše disanje.
Derbi začelja igraju susjedi, na tablici i kvartovski, Bili brig i Plovanija. Gori pod nogama jednima i drugima i ultimatum, pobjede a ne Bourneov, je pred njima. Možda ključ dvoboja treba tražiti u dvoboju Alena Juričića i Jure Jovića, dvije bitne karike u lancima svojih trenera.


Sveti Ante i Varoš, dovoljno je reći i zna se da nas čeka strašan dvoboj. Sveci u nizu od dvije pobjede dok je Varoš u istom nizu, ali bez pobjede i sigurno da će se tražiti prekid niza. Naravno da u Varoši ima kvalitete za pobjednički ishod no nešto će se pitati i Svece.


Tin ulazi u dvoboj s Poljicima prepun samopouzdanja i kao izraziti favorit. Poljica su u slobodnom padu i sto prije moraju naci formu. Tihini pjesnici su efikasni i ako Lovre Kresović nastavi trpati moglo bi biti opasno pred poljičkim golom.


Murvica je u zadnje vrijeme škrta u primanju, ali i u davanju golova dok su Vrsi izvrsni, u oba smjera. Sa strane gledajući čeka nas zanimljiva utakmica u kojoj je Murvica po tablici favorit. No, ne bi se baš trebalo toliko kladiti na to jer Vrsi igraju dosta ofenzivno i ako se otvori igra nisu bez šansi.


Jos jedan derbi začelja se igra u smiraj kola. Probuđeni Primorac dočekuje također probuđene Gaune u dvoboju gdje pobjeda vrijedi “šest bodova”. Obje momčadi su se trgnule i pobjednik u ovom dvoboju će vedrije gledati u nastavak natjecanja.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top