Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj VIII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj VIII. kola 2. ŽMNL

Izvještaj VIII. kola 2. ŽMNL

Više remija nego u talijanskoj Seriji B u zadnjem kolu – odlika je ovog kola.


Krenimo redom, a to je ubitačni Zaton s čak osam torpeda u mreži Ruplja. Početak je u potpunosti pripao Ruplju i činilo se da će Mokronje opet u barufu po Zatonu. No Ante Peša, jedan u nizu Peša u ekipi, je načeo, a ostatak momčadi ubacio u brzinu više u rupljanosima nije bilo spasa.


Sinjoretovo je prosulo prve bodove i ta s Kontrom. Disciplinirana obrana s ubojitim kontrama je forte istoimene ekipe i to se pokazalo djelotvorno. Potpuno zaslužen bod je uzela Kontra dok ni u Sinjoretovu nije bilo neke pretjerane žalosti. Iako se moglo do punog plijena da su sa sirenom pogodili iz akumulacije.


Gentleman BS je cijelo prvo poluvrijeme igrao bez zamjene s Višnjikom i držala se nula s obje strane. Zgoditka nije bilo ni na mapi no onda svakom pripadaju po dvije minute finiša utakmice. Prvo je GBS poveo i povećao prednost da bi Višnjik uzvratio i stvari postavio na početak, ili kraj iz kojeg se kuta gleda.

S dosta opreza se igralo u dvoboju Young boysa i Kanele pa nije bilo gola u niti jednoj mreži. Za golove su se ipak pobrinuli Šušak i Šime Colić te se na kraju svakome piše po bod, dojma smo svima drag.


Paklenica je odlučno krenula u dvoboj s Ugljanom i nadala se bodovima s kojim bi lakše nastavila ligu. Šime Jurlina je doveo svoju momčad u vodstvo koje je trajalo do posljednje minute i sve je mirisalo na slavlje Podgoraca. No, hrabri boduli se nisu predali i pogotkom Lucina poravnaju za još jedan iks ovog kola.


Lovinac nastavlja slobodan pad bez padobrana i upisali su novi poraz. Već do odmora Brodarica je imala tri gola prednosti i to se pokazalo neuhvatljivim. Lovinac se, doduše, nije predavao i u posljednjih deset minuta ušao s golom manjka no to je bilo sve od njih, Brodarici pobjeda, Lovincu poraz.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: