Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava IX. kola 2.ŽMNL

Vijesti

Najava IX. kola 2.ŽMNL

Najava IX. kola 2.ŽMNL

Deveta runda ,nadamo se bez nokauta,se otvara u bibinjskoj dvorani gdje Tornado dočekuje Young boyse.Puno bolje rezultate su očekivali u oba tabora s tim da je situacija kod domaćina malo i lošija.Riječ je o ekipama koje su dosta sezona u istim rosterima pa se zna odakle prijeti najveća opasnost.
Brodarica je živnula i s optimizmom se čeka Paklenica.Gosti još žale za punim plijenom iz prošlog vikenda no nema manevra za plač.Trupe s Brodarice znaju sto je futsal no vrlo često to zaborave pokazati i sigurno nas čeka zanimljiv dvoboj.
Kontra je prva načela lidera Sinjoretovo i sigurno da istu juhu spremaju Kaneli,bar žele.Kanela je uhvatila ritam igara i rezultata i prava je prilika podignuti se na ljestvici.Međutim,oba tabora snivaju iste želje..
Rupalj proživljava teške dane,najteže.Drže čvrsto posljednje mjesto,kroz tjedan su u zaostaloj utakmici primili 12 golova od GBS i Višnjik im stiže u najgore vrijeme.Super Toman i društvo ne znaju za poraz već dugo i sve vodi ka nastavku niza.Mogu li Štrkalj i ekipa ubaciti u brzinu,dvije vise i pobjeći s dna.
Sinjoretovo je još uvijek samo na vrhu,usprkos prvom otkidanju bodova,no nema mjesta panici.Ovaj vikend im prijeti Lovinac,momčad koja je u jako negativnom nizu i svaki bod im vrijedio kao sunce u Londonu.Sinjoretovo je favorit i od toga ne bježe no sve to treba pokazati u areni Mocire.
Kolo se zatvara na otoku u srijedu gdje preporođeni Ugljan dočekuje zahuktalu lokomotivu Gentlman Barber shop,u dvoboju dviju momčadi koje su u odličnoj formi.Treba vidjeti sastave u kojima će se pojaviti no ovaj derbi kola pobuđuje veliko zanimanje i tko se bolje snađe u manjoj dvorani slavit će.

Continue Reading
You may also like...

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: