Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XI. kola 1 ŽMNL

Vijesti

Najava XI. kola 1 ŽMNL

Najava XI. kola 1 ŽMNL

Nova runda,nova uzbuđenja. Za sat vremena počinje dvoboj u Biogradu gdje Gauni čekaju Tina osokoljeni dobrom predstavom iz prošlog kola. Naravno da se ne treba zavaravati i treba reci da su pjesnici veliki favoriti no….
Poljica su u lošoj seriji dok sve suprotno vrijedi za Ploču koja niže pobjede. Međutim u jednoj utakmici sve pada u vodu iako se zna tko je favorit. Naravno da govorimo o Ploči koja oduševljava svojim izvedbama no coach Matulina čvrsto stoji na nogama i puse i na hladno.
Na prvu kad se pogleda stanje na tablici Kontrol biroa i Puntamike definitivno sve prognoze idu prema pobjedi KB.No ne treba smetnuti s uma da Puntamika zna igrati kontra favorita sto je uostalom i pokazala.KB je malo načet iksom iz prošlog kola no pravu ranu iksa osjeća Puntamika koja je prosula nemoguće .
Svetom Anti lose ide plesanje Sambe sto se pokazalo u prošlosti.Samba ove godine igra dosta dobro i visoko se nalazi na ljestvici a to nije slučajnost.Sveci su poharani ozljedama no kroče i bore se,možda ne u skladu s renomeom ali su tu. Stoga nam portugalski termin subote nudi dosta zanimljivu utakmicu.
Derbi kola igraju Varoš ZDC i Murvica, susjedi na ljestvici. Varoš drži čelo ljestvice dok Murvica prijeti iz prikrajka. Dragan Radman će se sučeliti svojim dojučerašnjim suigračima no pravi hendikep utakmici će biti najavljeni izostanci s obje strane. Tko se bolje snađe u pokrivanju svojih rupa bit će blizi pobjedničkoj pjesmi u svlačionici.
Vrsi trese kriza rezultata iako imaju igru.Protivnik je jako težak za vađenje a riječ je o Stanovima koji su se ustalili u formi.Riba i Đovani su spremni da naude legendarnom Tumi no opet će na koncu sve ovisiti o izvedbama igrača,stoga Bačići,Sentići,Marune i ostali izvolite na teren.
Primorac u zadnje vrijeme igra dosta efikasno i dobro a sigurno da to znaju i u taboru na trafostanici. Plovanija je upisala dvije pobjede zaredom na pogon megana Juričića i s dozom optimizma se čeka dvoboj. Abeceda Primorca je jasna,vidljiva i čitka stoga znamo da nas čeka napet dvoboj.
Idassa Nadin na vinski pogon pokazuje da odlično igra protiv momčadi s vrha no probleme predstavljaju utakmice s donjim domom.Upravo jednu takvu imaju s Bilim brigom,trenutnim fenjerašem i treba vidjeti kako će tu reagirati.Bili brig je u slobodnom padu i trebat će dobar padobran da se to zaustavi.

Continue Reading
You may also like...

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: