Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj IX. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj IX. kola 2. ŽMNL

Izvještaj IX. kola 2. ŽMNL

Okrnjena Serie B je opet pokazala svoje čari.


Kvart bez igrališta,ali sa statusom lidera na ljestvici, Sinjoretovo je dočekalo posrnulog Lovinca. Remi je svijetlio na pauzi i izgledalo je da bi se moglo otići u rezultatsku neizvjesnost. No lideri stišću papučicu gasa i adio Lovinac, odoše bodovi put Sinjoretova.


Gem, set, meč i Tornado piše pobjedu. Teniskim rezultatom su poslali iz Bibinja prema kući neprepoznatljive Young boyse. Čak su i stvarali šanse no raspoloženi Marko Sikirić na vratima domaćina je zaključao svoju kapiju. Tako se vratila boja u lice Bibinjaca dok boysi moraju što prije naći put do Mocira, a da nije posut trnjem.


Luka, Luka, sveti Luka su zapjevali u Brodarici nakon pogotka spomenutog Miletića u posljednjoj minuti dvoboja s Paklenicom. Sve je vodilo ka podjeli bodova u srazu gdje su golmani bili nesavladivi no već opisani kraj je sve presudio.


Rupalj kao da se pomalo predaje i šalje “dječji vrtić” na utakmice, uz to i bez zamjene. Sve je to fino iskoristio Višnjik i s čak 15 projektila ispratio rupljanose iz Mocira.Pogađate li tko je zabio osam golova? Naravno, riječ je o prvom topniku lige Danijelu Tomanu koji nije imao milosti.


Tvrdo i neizvjesno je bilo u bitki za Mocire ili priključak ka vrhu. Sastali su se Kanela Raštane i Kontra, svak sa svojim taktikama i planovima kako doći do pobjede. Pauza nikom nije dala prednost i čekala se greška, a ovaj put pogriješila je Kontra,i to dva puta za dva uboda Kanele i bodovi putuju put Raštana.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: