Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XI. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XI. kola 1. ŽMNL

Izvještaj XI. kola 1. ŽMNL

Uzbudljivo kolo je iza premierligaša u kojem je Varoš povećala svoju prednost na vrhu.


Derbi kola s Murvicom je krenuo sa slabijim rosterima, pogotovo u taboru Murvice. Napeto je bilo od samog starta gdje je Varoš do odmora povela i imala prednost. Pokazalo se kroz pola nastavka da je bilo nedovoljno jer je Murvica sve stigla i prestigla te se činilo da bodovi odlaze u ulazno mjesto u grad. No, onda se ukazuje gospodin “one man show” Ivan Čurjurić koji prvo poravnava a onda i osigurava Varoši pobjedu za sam vrh i tura na Ivana može krenuti.


Tin je svoje bodove upisao još u petak, ali nije bio crni, bar za njih. Kontra Gauna su do odmora imali zalihu od četiri gola i sve je izgledalo kao običan dan u uredu. No, uporni Gauni su skoro sve odveli do drame i stigli su do gola zaostatka i apsolutne neizvjesnosti. Ipak golgeterski nos Denija Kolege nije zatajio i Tin je upisao bitne, ali na koncu i teške bodove.


Tko je ugasio svjetlo u nastavku utakmice Kontrol birou ostaje enigma za njih. Vodili su Puntamiku u dva navrata po dva gola prednosti i pobjeda je bila izvjesna. Mario Marić, to ime im je bilo fatalno u subotnju večer jer je najprije postigao eurogol, a onda do očaja sa svojim obranama dovodio igrače KB. Da, dobro ste pročitali jer je super Mario branio cijelu utakmicu i tako sebi priskrbio titulu igrača utakmice i junaka pobjede.


Samba je opet uhvatila plesni korak pobjeda, a novi krivi korak je napravio Sveti Ante. Krajnji rezultat stajao je još na koncu prvog dijela i usprkos svim nastojanjima da dođu makar do boda Sveti Ante nije uspio. Samba piše i pamti velike bodove s kojim su visoko-visoko na tablici, zasluženo.


Plovanija više ne sanja, Plovanija živi san i pobjeđuje. Treća pobjeda u nizu je ostvarena nad Primorcem koji je najavljivao više od pokazanoga. U golijadi se najviše istakao Stipe Šušić, autor hattricka s kojim se lakše došlo do važne pobjede.

Prava šahovska partija se igrala između Stanova i Vrsi u kojoj je jedna greška odlučivala. Polovicom nastavka Tumina bojna je našla put ka mreži i povela te je igra dobila druge dimenzije. Stanovi su mudro čekali, Vrsi žurili po gol no gol je i postignut, ali za potvrdu pobjede Stanova s kojom se jasnije vidi play off.


Ploča nastavlja u svom filmu, zasad za Oscara. Uvjerljiva pobjeda u kojoj su otpočetka imali sve u svojim rukama, igru i rezultat dok je sve to falilo Poljicima. Momci Ivana Vučkovića nikako da pronađu način kako do bodova, a u ovom kolu im nije na ruku išlo što su naišli na turbo pogon s Ploče.

Kolo i nedjeljni program zatvorili su Idassa Nadin i Bili Brig gdje se otpočetka znalo tko je favorit. Rano vodstvo Idasse je mnogo reklo u kojem će smjeru ići ova utakmica no Bili Brig nije pao bez ispaljenog metka.Štoviše, borili su se hrabro u svojim granicama no protiv jake Idasse se nije moglo puno.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: