Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najbolji drugoligaš bez kvartovskog igrališta

Razgovori

Najbolji drugoligaš bez kvartovskog igrališta

Najbolji drugoligaš bez kvartovskog igrališta

Mnk Sinjoretovo jedan je od najperspektivnijih klubova na našim prostorima. Iz sezone u sezonu pokazuju kontinuitet sjajnih susreta koji ih lagano vode prema najjačem rangu naše lige. Razgovorao sam s predsjednikom Sinjoretova ,Stipom Marijačićem.

Futsal Zadar: U kratkom dijelu ove sezone pokazali ste kontinuitet sjajnih predstava u susretima, jedina ste ekipa bez poraza, jeste li zadovoljni rezultatima vaše momčadi?

Stipe: Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima, kako ovu tako i prijašnjih sezona, iako uvijek ima mjesta za napredak i poboljšanje. Ujedno je bitno što nas upravo dosadašnji rezultati guraju dalje i daju nam želju za napretkom, kako bismo nastavili još jače. Cilj nam je naravno nastavak dobrih rezultata i ulazak u veći rang. #BitnoDaSeRola

Futsal Zadar: Momčad vam iz sezone u sezonu pokazuje kontinuitet dobre forme, jeli to zasluga rada na terminu ili osobna priprema igrača?

Stipe: Svaki termin igra veliku ulogu u tome. Kada spojite igrače koji svaki termin daju sve od sebe, momčad se gradi kao zajednica i tako ostvaruje ovakve rezultate. Nakon što svaki pojedinac uloži svoj maksimum, dolazi do suradnje i međusobnog učenja, te jačanja povezanosti među suigračima, što je u ovom sportu neizmjerno bitno.

[Mnk Sinjoretovo]

Futsal Zadar: Poznati ste još i pod nadimkom “black falcon” , odakle taj nadimak?

Stipe: Sokol je već dugi niz godina simbol naše ekipe, a BLACK FALCON je ime firme iz kvarta koja nam od samog početka nesebično pomaže.

Futsal Zadar: Možemo li očekivati Sinjoretovo cup ovo ljeto?

Stipe: #OĆEMOIGRALIŠTE

[#Dajteimigralište]

Futsal Zadar: Možete li nam izdvojiti nekoliko važnih karika MNK Sinjoretova?

Stipe: Nema smisla nikoga izdvajati jer svaki igrač svojim trudom doprinosi radu i poboljšanju ekipe odnosno kluba. Zato kao našu važnu kariku možemo navesti upornost i povezanost svih igrača.

Futsal Zadar: Pomaže li vam udruga mladih Sinjoretova u radu kluba?

Stipe: Inicijativa mladih Sinjoretovo i MNK Sinjoretovo imaju zajednički cilj, a to je prezentirati kvart u što boljem svjetlu, stoga u svemu uspijevamo pronaći zajednički jezik, te se radi o obostranoj podršci. To također nije teško s obzirom da smo svi odrasli zajedno te se znamo cijeli život. #ŽIVIMOQUART

Autor:Luka Lux Paleka

More in Razgovori

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: