Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

EKSKLUZIVNO Zadar domaćin završnice Champion league 2021

Vijesti

EKSKLUZIVNO Zadar domaćin završnice Champion league 2021

EKSKLUZIVNO Zadar domaćin završnice Champion league 2021

UEFA je danas objavila da će se četvrtfinalne utakmice Championes league ove godine odigrati u Zadru. Dvorana Krešimira Ćosića ugostit će tako kremu europskog futsala. Dosadašnje mjesto odigravanja je bilo predviđeno u Minsku (Bjelorusija) no čelnici UEFE su kao mjesto odigravanja ipak odabrali Zadar.

Do zamjene domaćinstva došlo je zbog uloge koju Arena Zagreb ima kao lokacija za pričuvnu bolnicu tijekom epidemije virusa SARS-CoV-2, odnosno rastućeg broja zaraženih osoba u Zagrebu i državi. Domaćin najboljim europskim futsalskim momčadima bit će zadarska Arena Krešimir Ćosić.

Podsjetnika radi, Izvršni odbor Uefe je krajem veljače donio odluku o dodjeljivanju domaćinstva Zagrebu, imajući u vidu postojeću epidemiološku situaciju i ograničenja putovanja u Bjelorusiju, s obzirom na to da se završni Final Eight turnir prvotno trebao igrati u Minsku.

Budući da bi u takvim okolnostima vrlo vjerojatno pojedine momčadi i dužnosnici bili spriječeni sudjelovati na finalnom turniru, poslije savjetovanja s Bjeloruskim nogometnim savezom, Izvršni odbor Uefe odlučio je potražiti alternativno rješenje, a Hrvatski nogometni savez potvrdio je da je spreman preuzeti organizaciju ovog značajnog događaja.

Utakmice će se odigravati od 28. travnja do 3. svibnja.

Četvrtfinale

Srijeda 28. travnja
Kairat Almaty (ranked 4) vs Benfica (5): 15:00h
Barça (1) vs Dobovec (8): 20:00h

Četvrtak 29. travnja
Inter FS (2) vs Ugra Yugorsk (7): 15:00h
Sporting CP (3) vs KPRF (6): 20:00h

Polufinale

Subota 1. svibnja
SF1 – Barça/Dobovec vs Kairat/Benfica: 15.00 ili 20:00
SF2 – Inter/Ugra vs Sporting/KPRF: 15.00 ili 20:00

Finale

Ponedjeljak 3. svibnja
Winner SF1 vs Winner SF2: 20:00h

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top