Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Op stani stani gaze Raštančani!!

Izvještaji

Op stani stani gaze Raštančani!!

Op stani stani gaze Raštančani!!

Stipe Čirjak I Kanela Raštane nastavljaju pohod po turnirima u zadarskoj županiji. Teže od očekivanog svladali su ekipu Zadranke koja je pružila sjajan otpor. U drugom susretu večeri susret Stanova i Bilog Cvitka bio je jednosmjerna ulica . C.B. Dišpet u juniorskoj konkurenciji opravdao je status favorita dok su juniori pod imenom Isto Ka i Lani teže od očekivanog svladali Prijatelje.

Prijatelji-Isto Ka i Lani 2:4

Gostujuća ekipa predvođena kosturom igrača iz Nk Zadarnove pokazala je veliko znanje i zrelost u igranju futsala. Prvo poluvrijeme bilo je pod njihovom kontrolom dok su se “Prijatelji” probudili u drugom poluvremenu. Jakov Ćuković bio je prvo ime susreta , postigao je hat trick.

Isto Ko i Lani

C.B. Dišpet-Bačvice 6:1

U drugom juniorskom susretu favoriti iz Dišpeta opravdali su status. Cijeli susret bili su bolji i većinu svojih šansi su realizirali u pogodak. Pomalo neočekivano Bačvice su pružile slab otpor s kojim nisu mogli parirati dečkima koje vodi Marko Vukić. Jesu li ovi dečki budućnost Mnk Varoši? Pravi je trenutak da to dokažu svojom kvalitetom.

Mnk Kanela Raštane- Mnk Zadranka 3:2

Kanela je teže od očekivanog pobijedila Zadranku. Sjajan susret odigrala je Zadranka koja parirala na papiru puno kvalitetnijem protivniku. Presudan trenutak susreta bio je zgoditak Stipe Čirjaka koji je odveo Kanelu na dva razlike. Karlo Gobin i Martin Lepur namučili su obranu Kanele koja ih nije mogla zaustaviti kod pogodaka.

Mnk Kanela Raštane

Posljednji susret večeri bio je jednosmjerna ulica u kojem su Stanovi bez golmana razmontirali ekipu Bilog Cvitka. Bili Cvitak imao je respektabilan sastav ali Stanovi predvođeni Ivanom Modrićem i Josipom Babićem protivnicima ne daju šansu. Sjajan je bio i igrač Stanova koji je stao na gol i pokazao da ima kvalitetu i na drugoj poziciji.

More in Izvještaji

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: