Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Samo je jedan “Kapetan Dragan Župan”

Vijesti

Samo je jedan “Kapetan Dragan Župan”

Samo je jedan “Kapetan Dragan Župan”

S 39.godina na leđima Dragan Župan jednom je pokazao je svoju klasu u sinoćnjem ogledu Varoši i Arbanasa. Varoš je krenula dosta nervozno što je ekipa Arbanasa brzo primjetila i nekoliko puta su opasno zaprijetili. Arbanasi su čak i poveli na iznenađenje mnogobrojne publike, Ivan Anić je pogodio za 1:0 . Varoš je ipak preiskusna momčad satkana od prvoligaša da bi ispali u svom prvom nastupu na turniru. Luka Jurlina zabio je za izjednačenje nakon nekoliko minuta, nakon toga prilike su se samo nizale. Dragan Župan zabio je tri pogodka od kojih je jedan prekrasan pogodak iz slobodnog udarca. Dragan Vuković , Mate Bugarija i Marko Kojić zabili su po jedan zgoditak za veliku pobjedu Varoši 7:1.

Mnk Varoš

Mnk Škabrnja- Futsal Klub Poljica 0:3

Prvi susret dana igrali su Škabrnja i Poljica. Poljica su prije ovog susreta bila veliki favorit ali Škabrnja je imala nekoliko odličnih prilika za postići pogodak. Nepreciznost domaćina i sjajni vratar Poljica nisu dopustili Škabrnji iznenađenje. Marko Gambiraža bio je prvo ime susreta , postigao je dva pogotka.

Futsal Klub Poljica

Juniori

Mnk Tinj-Gauni Biograd 2:4

Tinj je iznenadio sve prisutne gledatelje na tribinama. Pod palicom Martina Nonkovića koji je ovu ekipu posložio do savršenstva Tinj je imao prednost od dva pogotka ali iskusni dečki iz Biograda uspjeli su pobijediti. Gauni imaju dosta iskusne juniore koji nastupaju za Jezera u prvoj Hrvatskoj juniorskoj ligi. Mateo Mitrović postigao je 4 pogotka, onima koji prate futsal on je već jako poznata osoba, pravi dijamant ove igre koji ima predispozicije za svjetsku scenu.

Gauni Biograd

Giardin-Arbanasi 1:5

Giardin nije imao snage za još jedno iznenađenje, hrabro su pali u dvoboju protiv domaćina koji u svojoj ekipi ima dosta kvalitetne pojedince.

Arbanasi

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: