Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

World Class Donat Senkić!!!

Vijesti

World Class Donat Senkić!!!

World Class Donat Senkić!!!

Prvo juniorsko četvrtfinale donijelo nam je pravi spektakl. Favorizirani juniori Uspinjače Gimke ispali su od Mnk Tehničke na šesterce. Donat Senkić prvo je ime Tehničke s četiri pogotka, Dok je trostruki strijelac za Bistro Kolodvor bio Antonio Knežević. Tehnička je cijeli susret bila bolja , stvarali su više prilika koje su uspjeli i realizirati. Čestitke Tehničkoj na prolasku u polufinale.

Mnk Tehnička

Drugi četvrtfinalni par činili su CB Dišpet i Arbanasi. CB Dišpet uvjerljivo je slavio protiv favoriziranih Arbanasa. Četvrtfinala su prošla u sjeni prezimena Senkić. Martin Senkić ovaj put je bio glavna osoba na terenu, sjajnom partijom povukao je svoju ekipu do same završnice turnira.  Čestitke Arbanasima na fer i korektnoj igri.

CB Dišpet

Pomalo neočekivano, jedini seniorski susret dana odigrali su Smiljevac i Termin. Zbog vremenskih neprilika ostali susreti odgođeni su za danas. Smiljevac je dosta kvalitetnija momčad, pokazali su veliku borbu i želju za pobjedom. Termin je na životu održavao Kristijan Karlić sa svojim odličnim obranama. Veliki pritisak Smiljevca Vlatko Blažević pretvara u pogodak i skida veliki teret sa svoje ekipe. Čestitke Terminu koji je igrao sjajno , falilo im je malo sreće i preciznosti u završnici. Konačan rezultat bio je 4:0 u korist Smiljevca.

Continue Reading
You may also like...

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: