Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Posljednja bitka za 24.000 kn !!

Najave utakmica

Posljednja bitka za 24.000 kn !!

Posljednja bitka za 24.000 kn !!

Danas je na rasporedu posljednji dan Kanela Kupa koji se posljednja dva tjedna igrao u Gornjim Raštanima na igralištu Tihomira Mitrovića.

45.ekipa krenulo je u natjecanje početkom Kolovoza, samo one nakvalitetnije ostale su do samog kraja.

20:30 MNK Pakoštane-MNK Benkovačko Selo

U susretu za treće mjesto sastaju se ove sjajne momčadi koje su pokazale igru za osvajanje turnira. Obje momčadi nisu imale sreće prilikom izvođenja šesteraca . Pakoštane od samog početka turnira igraju sjajan i organiziran futsal , čak su u polufinalu nadigrali ekipu Dalmatina ali falilo im je malo sreće. S ovakvom igrom sigurno će biti konkuretnta momčad u 2.HMNL.
Benkovačko Selo skupilo je respektabilnu ekipu satkanu od benkovačkih igrača i igrača s područja Gračaca. U polufinalu su prvi poveli i imali su sve u svojim rukama .

21:30 Nagradna igra

22:00 FINALE MNK Tin – Dom Dalmatino Biograd

Bolje finale nismo mogli poželjeti . Branitelj naslova protiv ekipe hrvatskih prvoligaša koji igraju pod imenom Dom Dalmatino Biograd. Tin nije pokazao uvjerljivu igru na ovom turniru , izvlačili su se nekoliko puta na šesterce dok u igri nisu izgledali najbolje. Nedostatak Lovre Kresovića,Roka Burčula i Denija Kolege itekako se osjeti. Slobodno možemo reći da je Dom Dalmatino favorit u ovom susretu. Mateo Mužar,Duško Martinac, Saša Subotić i Niko Škugor samo su neka od imena koja nastupaju za Dom Dalmatino. Čeka nas jedan jako zanimljiv dvoboj.

Nakon finalne utakmice čeka vas zabava uz Zorana Jelenkovića!!

More in Najave utakmica

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: