Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava X. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Najava X. kola 3. ŽMNL

Najava X. kola 3. ŽMNL

Gotovo je čekanje na najbolje klupsko natjecanje u županiji. ŽMNL kreće, a uvertira će nam biti 3. ŽMNL

Osam mladi prvoj pratnji bježi 6 bodova, a Krneza samo za gol razliku predvodi skupinu B.

Skupina A

Privlaka 2017. – Sv. Ante Visočane – Kristijan Čvrljević je ovo ljeto radio na sebi, a mora se priznati da se rezultati vide te bi on i Vid Begonja mogli zadavati glavobolje Dragi Verunici. S druge strane ni Božo Genda nije ljenčario ljetos pa bi utakmica mogla prštati kreativnošću.

Zara – Škabrnja – U kakvom izdanju dođe Zdenko Kovačević takva će biti i igra Zare. Alfred Gegaj neće moći sve sam te će mu se morati priključiti još igrača. Najveći hendikep Škabrnje će biti izostanak Mate Gurlice koji mora odraditi utakmicu suspenzije.

Ražanac – Mala Rava – Brzonogi Edi Zelić ili iskusni Marin Šimičić? Sve ćemo saznati ovo kolo. Ovu prigodu treba iskoristiti i reći da je Filip Šnajder okačio kopačke o klin i uslijed ozljeda koljena završio profesionalnu vratarsku karijeru.

Zadranka – Briševo – Dva voditeljska maga sučelit će se u ovom kolu. Hoće li mladi Mihovil Soldo uspjeti nadmudriti iskusnog lisca Dalibora Jurlinu.

Slivnica – Osam mladi – Slivnica je kompletna – Love Lerga je tu. Osam mladi nisu kompletni – Toni Čulina odrađuje suspenziju. Sve je u rukama Jurice Brkljače i Šime Alvira.

Novi Bokanjac – UN Tornado Zadar – Nećemo puno pisati, utakmicu pogledajte u izravnom prijenosu.

Skupina B

Termin – Crvene kuće – Hoće li Marlon Duspara uspjeti zaustaviti agilnog Ivana Pupovca trasirat će tijek utakmice. Dvije podjednake ekipe priuštit će nam uzbudljivu utakmicu.

Debeljak – Jadran Vrsi – Ante Gambiraža je napunio baterije i bit će stalna prijetnja po gol Mišela Sanjickog. Dvije susjedne momčadi na tablici htjet će pobjedu pod svaku cijenu.

Krneza – Mali Pariz – Hrvoje Čolak

Zemunik – Azine – Luka Buljat pod stare dane je doživio potpunu transformacije. U dosta posljednjih utakmica završio je između vratnica. Upravo tu činjenicu će Mateo Jurkin pokušati iskoristiti, a ako ništa bar će Buljat dobro zagrijati ruke.

Dasiaddo – Sukošan – Dasiaddo ide po pobjedu, to je jasno, da bi se to ostvarilo Nino Surić će morati ubaciti u brzinu više. S druge strane Sukošan je najefikasnija momčad u obje 3. lige i Filip Smolić želi nastaviti svoj golgeterski niz. Nino Grdović ovo ljeto je prešao na košarkaške terene no ipak se vraća i na futsal.

Pag – Deportivo la Murvica – Pag mora do bodova i dosta toga će biti na plećima Jure Radana. Ako zaustavi Antonia Suraća to će biti već pola posla za upis 3 boda.

Futsal Murvica – Suhovare 2017 – Derbi susret pogledajte u izravnom prijenosu.

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: