Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava X. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava X. kola 2. ŽMNL

Najava X. kola 2. ŽMNL

Popularna Seria B širom otvara svoja vrata, nikad zanimljivija i napetija. Mali su razmaci, puno je kola i bodova još u igri, no ne duljimo puno i pogledajmo što nas čeka za vikend.

PAKLENICA-SINJORETOVO; naizgled lagan posao za lidere i dosadašnje vladare lige, Sinjoretovo. Ipak treba uzeti u obzir koliko je štete ili koristi ostavila pauza, tko se digao, a tko pao da bi dali ikakve prognoze. Mizernih 5 bodova stoji na kontu nekadašnjeg prvoligaša ispod Velebita i vrijeme je za buđenje. Haubica Blaža Katuše je spremna za novo slavlje black falconsa.

LOVINAC-KANELA RAŠTANE; ne skrivaju visoke ambicije u Kaneli koje sežu do prve lige i s nestrpljenjem čekaju start. Lovinac je nakon odličnog starta malo pao i ova utakmica im je početak novog niza, makar tako kažu.

RUPALJ-UGLJAN; pravi derbi začelja se igra u ovoj utakmici i bodovi su potrebni objema ekipama. Rupalj je kroz prvi dio plesao na rubu, s velikim potresima unutar kluba i treba vidjeti kakav kadar istrčava. Ugljan se konsolidirao i s malim nizom pobjeda odmakao od opasne zone.

GSB KONOBA NIKOL-BRODARICA; posebno je turbulentno bilo u redovima momčadi Ante Vranica gdje je prijetilo ono najgore, gašenje. No prevladali su stihovi nove pjesme Doris Dragović, snaći ću se ja, i lopta se opet okreće. Brodarica u miru čeka ovaj dvoboj u kojem treba tek vidjeti koliko je ostalo snage u GBS nakon svih borbi van terena.

KONTRA-TORNADO BIBINJE;sraz nepredvidivih momčadi točno u podne prije ručka miriše na neizvjesnost. Bibinjci su opasni na svoj način dok Kontra godinama kotira kao “plutajuća mina”.Najmanje sitnice mogu presuditi pobjednika ovog bitnog dvoboja za prodor u gornji dom.

ZATON-VIŠNJIK; ozljedama i izostancima desetkovani Zaton čeka jaki Višnjik. Mala kolonija Špara iz Zatona sigurno ne dolazi po poraz no Višnjik sniva prvoligaške snove s realnim temeljima za to. Ipak sva priča staje na papiru, djela su na terenu, Mocire čekaju svoje junake. Uglavnom zanimljiv dvoboj,svatko ima svoj ulog.

More in 2. LIGA

To Top