Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XII. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava XII. kola 1. ŽMNL

Najava XII. kola 1. ŽMNL

Deset mjeseci posta, prava korizma od ligaškog futsala je bila servirana svim ljubiteljima naših liga. No, eto je, eto nam nastavka Serie A koju su svi željno čekali i dočekali.

VRSI RN – SAMBA; dvoboj čiji će krajnji ishod puno ovisiti o sastavima koji dođu u Mocire. Samba je bila jedno od najugodnijih iznenađenja do prekida dok su Ribine Vrsi totalna suprotnost. Bodovi bi i jedne i druge osvježili, Vrsi za hvatanje zraka dok bi plesači otišli bliže “oltaru”.

IDASSA NADIN – POLJICA; rejting i status stavlja Vinketine vinare u poziciju favorita i od toga vjerovano i ne bježe. E sad, s druge strane Poljica često iznenade tzv. papirnate favorite i nije im mrsko uzeti bodove u takvim utakmicama. Opet se sve svodi na to kakvi će rosteri istrčati i u tome treba tražiti recept za slađi zalogaj.

SVETI ANTE MS EXPRESS – KONTROL BIRO AUTO ROGIĆ; derbi subotnje večeri nosi okršaj u kojem je sve moguće. Mora se priznati da KB sa svim svojim vedetama djeluje opasnije, iako će biti teško nadoknaditi izostanak Josipa Anica kojem ovim putem želimo brz oporavak. Sveci sa Smiljevca ne dolaze s bijelom zastavom i poznavajući Dedu i njegovu škvadru predaja ne dolazi u obzir.

PLOVANIJA – GAUNI; subotnje utakmice, ali ne i noć, zatvaraju Jurićevi puleni i “dječji vrtić” iz Biograda. Na naplatu dolazi rad s mladima u Gaunima i pravi test im stiže s iskusnom Plovanijom u kojem mogu puno dobiti. Isto tako oprez vlada na trafostanici jer rastrčana mladost iz kraljevskog grada ne dolazi po poraz.

PUNTAMIKA – BILI BRIG; sudeći po najavama gradski derbi nudi neizvjesnost, poglavito na Bilom Brigu gdje je upitan roster za nedjelju. Nije tajna da ih trese igračka kriza no vjerujemo da ima ulja u svići braće Jović da se mrdnu. Puntamika je favorit u ovom dvoboju no to tek treba dokazati na terenu.

VAROŠ – STANOVI; jedan od dva derbija kola je dvoboj lidera i Tumine bojne sa Stanovima. Osluškujući bilo obje ekipe tanki su rosteri, pogotovo će teško biti nadoknaditi izostanke Čurjurića i Mate Bugarije. No, širina klupe i kadra je glavna odlika Varoši dok s druge strane prijeti klapa i zajedništvo sa Stanova i naravno maestralni Filip Sentić.

MURVICA – TIN; susjedi na ljestvici su nabrijani i spremni no mjesta u pobjedničkom vlaku ima samo za jednoga.Povratak Denija Kolege u redove Tina daje dimenziju više Tinu dok Murvica svoju šansu čeka na kontre.Najavljena pojačanja Murvice su za sada na čekanju i do pauze valja izgurati s postojećim kadrom.No,ne treba sumnjati u odličnu utakmicu u kojoj i nijanse mogu odlučiti pobjednika.

PLOČA – PRIMORAC; hit zvani Ploča nastavlja svoj show s neskrivenim ambicijama za sami vrh.Prepreka u ovoj rundi se zove Primorac,momčad koja igra toplo hladno i upitno je kako će reagirati.Breme favorita ide na leđa Ploče,iako Slađo Matulina prevrće očima na tu konstataciju,no Primorac ne želi biti simpatičan gost

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: