Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj X. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj X. kola 2. ŽMNL

Izvještaj X. kola 2. ŽMNL

Popularna Serie B je širom otvorila svoja vrata i dočekala svoje aktere.

Ni paklena vrućina u Mocirama nije omela Sinjoretovo i Paklenicu da odigraju jednu odličnu utakmicu. Paklenica se dosta dobro držala u prvom dijelu no manjak snage i koncentracije je odveo vodu s njihovog mlina. Naravno, nešto se pitalo i Sinjoretovo te je na kraju završilo teniskim rezultatom.

Lovinac sa skraćenom rotacijom nije mogao pružati otpor na duže vrijeme Kaneli. Raspoloženi Sime Colic Škuca nije Lovincu dao da uzme makar i bod no i poražena ekipa zaslužuje čestitke na hrabroj borbi.

Ugljan je promarširao kroz Rupalj na krilima Josipa Zelenčića i eto ih u gornjem domu ljestvice. Pred Rupljem je gomila problema i trebat će dobra selekcija da se popravi bodovno stanje.

Konoba Nikol je ponudila dobar nedjeljni menu u kojoj Brodaricu nisu dopale niti mrvice. Na ruku im je išla i klupa Brodarice na kojoj nije bilo nikoga osim vode i do vrha su napunili mrežu Buljata.

Najzanimljiviju utakmicu su odigrali Kontra i Tornado Bibinje. Svakoj momčadi je pripalo po poluvrijeme i iks se nameće kao logičan epilog. Pobjeda je mogla na obje strane no nije na niti jednu.

Šuterski trening Danijela Tomana u stilu Bojana Bogdanovića i par minijatura Ante Renića je bilo dovoljno da Višnjik prepliva Zaton. Odličan tempo koji su nametnuli je bio ubitačan za Mokrenje i konačna petarda je zaslužena i očekivana. Višnjik krupnim koracima grabi ka prvoj ligi dok Zaton čeka ljuta borba za ostanak, sudeći po ovoj utakmici. Naravno, ima još igre.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: