Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XII. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XII. kola 1. ŽMNL

Izvještaj XII. kola 1. ŽMNL

Karavana se nastavila,noge nisu teške, ekipe nisu zapuštane sa snagom.

Kolo su otvorili Samba i Vrsi gdje su obje momčadi tražile bodove. Samba poput marljivih mrava skuplja bodove za zimnicu i već je lijepa zaliha na kontu. U junaka minimalne se prometnuo Šime Kovačević s dva zgoditka, čovjek je inače rezervni golman pa ti budi pametan.

Idassa Nadin je u dosta prorijeđenom rosteru dočekala Poljica i s pravom se očekivala neizvjesna utakmica.Međutim od toga nije bilo ništa jer je već do odmora bilo visokih plus 4 za vinare te je drugi dio bio puko odrađivanje posla i bodovi ostaju u vinogradu.

Dosta oprezno se igralo u dvoboju Kontrol biroa i Svetog Ante i činilo se da gol ne bi pao do Svih svetih. No taktika Dina Kevrića s vratarem u polju se isplatila u samom smiraju utakmice te je tako nadmudrio Zrilića i njegove svece.

Plovanija nastavlja svoj “pokeraški” niz i upisiva svoju četvrtu pobjedu zaredom. Ovaj put su porazom iz Mocira ispratili Gaune. U biogradskoj mladosti se vidi potencijala no iskustvo Jurićeve trupe je prevladalo.

Bili Brig se napokon pokazao u ozbiljnom tonu kontra Puntamike. Velik roster je zadavao dosta muke obitelji i nijanse su odlučivale pobjednika. Ovaj put je pobjeda otišla na Puntamiku no ne bi bilo nezasluženo ni da su bodovi otišli u najveći zadarski kvart. Još da su pogodili šesterac…

Stanovi i Filip Sentić su vrlo brzo šokirali Varoš i granitnom obranom držali prednost. Još kad je Klaudio Šare sa zvukom sirene podigao prednost činilo se da Varoš gubi korak. No rani zgoditak Župana je vratio utakmicu u egal i ljepotica kola je bila otvorena. Opet su Stanovi podigle prednost no vratar u polju je Varoši donio dva zgoditka i konačni remi na kraju.

Tin sa samo pet igrača u polju je unaprijed izgledao kao lovina. No hrabra borba, ali i kvaliteta, je donijela veliku pobjedu nad Murvicom. Sve je krenulo u dobrom smjeru kad je Martin Surać pogodio za vodstvo no Tin je uvijek Tin. Do kraja smo gledali odličnu utakmicu punu preokreta u kojoj pobjeda odlazi u obližnji Papillon.

Primorac je smjelo i odvažno krenuo u dvoboj s Pločom u namjeri da ih rastuži. Otvorena utakmica s mnogo prilika je ipak otišla na stranu Ploče i “bajka” se nastavlja, Ploča je visoko visoko.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: