Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XI. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Izvještaj XI. kola 3. ŽMNL

Izvještaj XI. kola 3. ŽMNL

3. liga se zahuktava, a u kolu u kojem su favoriti mogli kiksati nije bilo previše iznenađenja.

Skupina A

UN TORNADO ZADAR – SLIVNICA 2:3

Jurica Brkljača ništa nije prepuštao slučaju te je momčad Slivnice 25 puta gledala videokazetu prošlotjedne utakmice Tornada. Do u detalj je secirana igra Tornada što je u konačnici pomoglo momcima iz Slivnice pri ostvarenju iznenađenja u ovom kolu.

VALENCIA – PRIVLAKA 2017 5:2

Deni Viduka je otvorio i zatvorio utakmicu svojim pogotcima za Valenciu, a po jedan pogodak dodali su Bukvić, Jureško i Rogić. Čista pobjeda, tri boda putuju za Valenciu.

BRIŠEVO – POLJICA BRIG 4:4

Šime Knežević za Poljica Brig je otvorio utakmicu na najbolji način, podsjetivši na svoje najbolje partije. Izjednačenu utakmicu sa svoja tri pogotka razbio je Duje Cukar i Briševu osigurao vodstvo dva razlike. Čekalo se odgovor Poljica Briga. Smogla je Poljica Brig snagu i poravnala rezultat za jednu dobru i dinamičnu utakmicu.

SV. ANTE VISOČANE – ZARA 4:6

Gol za gol, prilika za prilikom najbolji je opis ove utakmice. Visočane su doduše cijeli susret lovile zaostatak no nisu smogli snage za potpuni preokret. Zara je kažnjavala sve greške Visočana i uz dva pogotka Osmana Bekrića uzela tri boda.

ŠKABRNJA – ZADRANKA 0:3

Prvo poluvrijeme utakmice prošlo je u mirnom tonu, mreže su mirovale. Drugo poluvrijeme unijelo je malo dinamike , a Zadranka je s 3 pogotka uzela i 3 boda.

OSAM MLADI – RAŽANAC 5:2

Nakon suspenzije se vratio Toni Čulina i odmah zabio 5 pogodaka. Znači ništa novo, a iz svlačionice Osam mladi pronio se glas da se Luka Paleka dobro oporavlja i već je sad na 62%.

Skupina B

SUHOVARE 2017 – PAG 5:10

Utakmica preokreta podarila nam je 15 zgoditaka. Pag je ušao u utakmicu s dva pogotka prednosti, da bi Suhovare s tri vezana pogotka preokrenule rezultat. Do kraja poluvremena postignuta su još dva pogotka. U nastavku Pag preuzima konce u svoje ruke i silovito otvara s četiri pogotka. Čekao se odgovor Suhovara no nije se desio te u utakmici velikog broja golova Pag uzima velika 3 boda.

DEPORTIVO LA MURVICA – TERMIN 1:1

Termin je u utakmici zabio dva pogotka i laici bi rekli da je to uvjerljiva pobjeda za tri boda. Ipak ta dva pogotka Hamze Kovačevića ravnomjerno su raspoređena pa je svaka momčad ipak odnijela po bod.

AZINE – KRNEZA 1:5

U Čolacima je vladala grobna tišina i silenzio stampa pred susret s Azinama. Znala je Krneza da bi gubitak bodova značio i posrtanje na tablici te je stoga opreznost bila nužna. No Petar Čolak i Andrija Perković s dva pogotka mirno su privela utakmicu kraju.

SUKOŠAN – FUTSAL MURVICA 5:6

Veliki Nino Grdović načeo je utakmicu pogotkom i dao Sukošanu inicijalnu prednost. No s druge strane je bio Raspoloženi Lučić Ante koji je s tri pogotka osigurao da tri boda odu put Murvice.

MALI PARIZ – DASIADDO 3:1

Mladi su pobijedili stare 3:1 i ova pobjeda Malom Parizu može dati krila za nastavak sezone.

JADRAN VRSI – ZEMUNIK 2:8

Očekivala se neizvjesna utakmica no odabranici Šime Pinčića sve postavljene zadatke ispunili su bez puno priče. Prštala je igra Zemunika atraktivnim potezima, dobrom dodavanjima, a to je samo značilo da je i razlika na semaforu velika.

CRVENE KUĆE – DEBELJAK 3:0

Continue Reading
You may also like...

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top