Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XI. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XI. kola 2. ŽMNL

Najava XI. kola 2. ŽMNL

Kraljevska Serie B je sve napetija, puna zapleta ali i zahtjeva za koja je upitno mogu li klubovi pratiti. To pišemo iz razloga sto se večeras trebala otvoriti dvorana u Bibinjama gdje Tornado ipak neće dočekati Lovinac iz razloga znanih samo gostima.


No igrat će se itekako u nedjelju u podne gdje će lider Sinjoretovo dočekati prvu pratnju Konobu Nikol. Derbi kojeg se ne bi posramila ni prva liga u kojem kvart bez igrališta Sinjoretovo želi nedjeljni ručak u Konobi Nikol. Za sve druge nepristrane ovo je desert ali prije ručka a ne treba pisati koliko bodovi i pobjeda vrijede,vise od tuša na plaži.


Kanela je u zoni prve lige i sigurno ne misle stati na Paklenici,niti na izlet.Stipe Čirjak i njegova vojska ima jasan cilj za subotu,pobjedu,no ne treba misliti da podgorci dolaze na termin.Pomak u njihovoj igri je uočljiv kao i zelja za bijegom iz donjeg dijela tablice.


Pravu renesansu je doživio Ugljan, sličnu “ružnom pačetu”, i s guštom Komburina ekipa dolazi na utakmice.S druge pak strane Zaton izudaran ozljedama hrabro igra no upitno je može li se u skraćenoj rotaciji doci do slavlja.


Napokon će na teren i Young Boysi,popularni Švicarci i bivši prvoligaši, u dvoboj s Kontrom koja lagano ide u svom stilu toplo hladno. Toni Galov, Bjelica iz Metkovića, je napunio baterije i računa na groznicu subotnje večeri dok Ilići još nisu prekrižili san zvani povratak u društvo najboljih.


Kolo će zaključiti momčadi koje su u laganim problemima glede brojnog stanja; Brodarica i Rupalj. I jedni i drugi su u prošlom kolu doživjeli potop na suhome i prava prigoda za popravak dojma je pred njima.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: