Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XII. kola 2. ŽMNL

Najava XII. kola 2. ŽMNL

Gužva je na vrhu tj. od drugog do četvrtog mjesta koja vode u predvorje raja, u toliko željenu prvu ligu.

Derbi kola nas čeka u dvoboju Kanele i Konobe Nikol, derbi u kojem će svega biti osim mirnoće. Po najavama koje dolaze iz oba tabora čeka nas krešendo, obje momčadi su na istom bodovnom saldu. Opet će stanje rostera odlučivati tko će u startu biti u prednosti no jedino pravo mjerilo će biti teren.

Young boysi su u prošlom kolu dugo držali ruke na tri boda no na kraju su morali biti zadovoljni i s bodom. Ovaj put ih čeka Lovinac koji se po putu negdje zagubio i upisuje poraze, tu i tamo se ne pojavi. Breme favorita ide na stranu YB i od toga se ne bježi, na njima je da to pokažu.

Sudar prvog i posljednjega u startu ne nudi neizvjesnost i tako bi trebalo biti u dvoboju Sinjoretova i Ruplja. Ipak iskustvo Štrkalja i Čuline često mogu možda i nauditi protivniku stoga u Black falconsima pušu i na hladno. Artiljerija sa Sinjoretova je spremna i rupljanosi znaju odakle prijeti opasnost.

Drugi derbi kola je onaj Višnjika i Ugljana, dvije momčadi koje su u top formi. Boduli su pronašli formu i igrače i izgledaju lijepo kao filmska premijera dok Višnjik djeluje ubojito i moćno. Svaki duel idu životom i protivnici su im često na mukama. Ostaje nam vidjeti kako će se Ugljan vraćati na trajekt, s pjesmom ili tugom.

Zaton, ranjen i izudaran, će dočekati Brodaricu, još jednu ikonsku momčad Serie B. Poanta ovog dvoboja je da sve, ali baš sve, ovisi o tome tko će istrčati. Ako obje momčadi nastupe sa solidnim sastavima očekuje nas dosta zanimljiva utakmica, ukoliko ne…bolje i ne govoriti.

Paklenica se diže, iako gubi no dojam i igra su prisutni. Za sada nema neke koristi od toga i to dobro znaju Bibinjci koji ih čekaju u posljednjoj utakmici kola. Tornado je u sredini tablice s tendencijom polaska ka vrhu dok je “divu s Velebita” jedina misija opstanak.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: