Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XIV. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XIV. kola 1. ŽMNL

Izvještaj XIV. kola 1. ŽMNL

VAROŠ ZDC-KONTROL BIRO 1:2..superderbi kola je ponudio sve usprkos manjku golova. Sve je krenulo po planu za Varoš u prvoj minuti pogotkom Mate Bugarije no uporni i hrabri KB nije ponio bijelu zastavu. Dino Kevrić i njegova vojska se odbila predati i do kraja je došla do pobjede i vrha na ljestvici.

PUNTAMIKA-PRIMORAC 5:3. obitelj je bila na ljutom iskušenju s neugodnim društvom iz Ljupča. Usprkos vodstvu Primorca Puntamika je našla snaga u liku Nina Vukoše da dođe do pobjede i velikih bodova za family.

PLOČA-TIN 3:3..jedna od ljepotica kola u kojoj je bilo svega i svačega. Izgledalo je da Tin ima sve no express Mate Lukića nije se s tim složio. Preokret Ploče nije nagrađen pobjedom jer famozni igrač golman ih je kaznio s manjkom troboda.

SVETI ANTE MS EXPRESS-POLJICA 3:3..svakome poluvrijeme je pripalo u ovom zanimljivom dvoboju. Poljica su vodila na pauzi no goropadni Sveci su u nastavku preuzeli konce igre i dva puta bili u plusu. Ipak mudra igra Poljica s vratarom u polju je rezultirala remijem.

IDASSA NADIN-GAUNI 5:4..golijada u Mocirama je pripala vinarima no moglo je biti i drukčije. Sve je izgledalo da ide na mlin Idasse no uporni Gauni nisu odustajali i bili su blizu preokreta. Ipak zalog Idasse je bio velik i na kraju upisuju minimalnu pobjedu.

MURVICA-PLOVANIJA 3:3..tko je gledao početak utakmice, a uz to je simpatizer Plovanije, brzo bi otišao iz dvorane jer je Murvica imala dva plusa. Onda kreće renesansa Plovanije i dolaze do vodstva, čak i do šanse za šah mat no izostao je završni udar. Udar je stigao sa strane Murvice, doslovce u zadnjoj sekundi i na kraju remi, aj ća volim te.

VRSI RN-BILI BRIG 6:2..na pogon Karla Perinića Vrsi su stigle do bodova koji zrak znače. Bili brig je dugo dugo odolijevao, čak i previše no nije se moglo spriječiti potop na kraju.

STANOVI-SAMBA 3:0.dugo je izgledalo da miriše na iks u ovom dvoboju. No Ante Mandić je mislio drukčije i sa svojim pogodcima je usmjerio put pobjede ka Stanovima.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: