Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XV. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava XV. kola 1. ŽMNL

Najava XV. kola 1. ŽMNL

Posljednje kolo jeseni kreće večeras, love se pozicije pred pauzu.

GAUNI-PUNTAMIKA..nikako dječji vrtić iz Biograda da ulovi pun plijen usprkos dobrim igrama. Možda je bas utakmica s family Puntamika prigoda, no osim na večeru Vukoše dolaze i po bodove. Stoga Švabo poziva na oprez.

SAMBA-MURVICA..desetkovana Murvica skuplja bodove usprkos manjku igrača no plesači iz Poličnika dosta dobro plešu kroz ligu. Predvođeni Markom Lončarem tvrd su i nezgodan orah za sve. To dobro znaju u Mimina boysima i susjedski derbi može početi.

VRSI-POLJICA..općinski derbi ima velik ulog, pogotovo ako se pogleda ljestvica jer bi pobjednik lakše disao pred pauzu. Obje momčadi su malo prodisale i tri boda bi im leglo kao bunda u prosincu.

PRIMORAC-SVETI ANTE MS EXPRESS..subotnji portugalski termin ide svecima i društvu iz Ljupča. Puno faktora ovisi o pobjedniku, naravno ako ekipe ne zaspu. Sveci su načeti izostancima, slično je i u Primorcu i treba dobro karte promiješati da bi dobili pobjednika.

BILI BRIG-VAROŠ ZDC..sudar posljednjeg i drugog ne nudi nikakvu neizvjesnost. Sa sigurnošću možemo reći da će Varoš isprati gorak okus iz prošle nedjelje dok Bili brig čeka pauzu i prelazni rok u kojem bi se trebao resetirati.

KONTROL BIRO-STANOVI..novi lider prvenstva KB je na pravom iskušenju s neugodnim Stanarcima. Posljednja utakmica, za sada, Josipa Basica u dresu Kontrol biroa bi po njihovim željama trebala proći u znaku tri boda no Tumina bojna itekako zna kako se igra protiv papirnatih favorita.

TIN-IDASSA NADIN..Tihini pjesnici će u derbiju kola pokušati “popiti” vino sa Vinketinih panjeva. Idassa je u naletu od tri pobjede i ne dolaze prekinuti niz dok Tin, usprkos manjku igrača, ne gubi, pri samom vrhu je. Čeka nas prava poslastica putem kamera i ne dogovarajte ništa u nedjelju u 20 sati.

PLOČA-PLOVANIJA..Ploča ne staje, iako pišu dva remija zaredom, no njihova igra obećava i daje ploda. Ovaj put ih čeka Plovanija koja je nes(p)retno ispustila pobjedu u prošlom kolu, slično kao i Ploča. U dvoboju dva diva,bukovačkog i s trafostanice, očekujemo lijep i dinamičan futsal u kojem će kolektiv presuditi.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: