Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XV. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XV. kola 2. ŽMNL

Najava XV. kola 2. ŽMNL

Kolo se rastegnulo u tri dana, ali sa šlagom na kraju, derbijem između Višnjika i Kanele, no krenimo redom.


KONOBA NIKOL-KONTRA..vidljivo je i očito da se pomalo “kašlje” u konobi i da je trenutno direktan put u prvu ligu dosta otežan. Novu gorku pilulu im spremaju iz Kontre, a svi dobro znaju što su oni u stanju napraviti ako im se upadne u mlin.


ZATON-TORNADO BIBINJE..na krilima dobrog prošlog kola obje momčadi su optimistične pred ovu rundu. Zaton se usprkos ozljedama u rosteru konsolidirao dok su Bibinjci u naletu pobjeda i vide ovu subotu kao nastavak pozitivnog niza. Uvijek netko drugi iskoči i ništa protiv toga scenarija Sikirići ne bi imali ni ovaj put.


UGLJAN-SINJORETOVO..black Falconsi su prošli jedan derbi, čeka ih drugi. Naravno, manjeg opsega no straha kod njih nema. Boduli su dosta nepredvidivi i sve je moguće u njihovim izvedbama no zna se tko drži prijestolje u Serie B, ime mu je Sinjoretovo. Stoga prvo treba njih nešto pitati no neće ni Ugljan samo tako odnijeti “gaće na štapu”.


RUPALJ-YOUNG BOYSI GI..sigurno je da se boysi još nisu odrekli svojih prvoligaških ambicija, ma koliko daleko izgledale. Za sada im je dobro krenulo, a ni Rupalj neće tek tako i bez borbe pokušati pobjeći s dna. Čeka nas jedan zanimljiv dvoboj u kojem mjesta opuštanju nema, bit ćeš kažnjen.


VIŠNJIK-KANELA..ponedjeljak 16 sati nam daje šlag na tortu kola, dvoboj trupa Đanija Milina i Stipe Čirjaka. Ako uzmemo za sada nedodirljivi Sinjoretovo, onda je ovo direktan dvoboj za promociju u prvu ligu, gledajući do sada. Obje momčadi pišu po bod iz prošlog kola, iako onaj od Višnjika ima veću težinu. Ne treba sada očekivati da će pojedinci rješavati derbi, mišljenja smo da će jači kolektiv donijeti slavlje svojoj momčadi. Zavalimo se u naslonjače i uživajmo.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: