Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XVI. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XVI. kola 2. ŽMNL

Najava XVI. kola 2. ŽMNL

TORNADO-VIŠNJIK..Višnjik kao da se pretplatio na derbije. Nisu stigli ni odmoriti od dvoboja sa Kanelom, a već ih čeka pakao bibinjske dvorane i Tornado koji trenutno leti. Tko večeras izađe kao pobjednik dobiti će zamah i zalet na ljestvici koji će mu zlata vrijediti.


KONTRA-RUPALJ..Vamos rupljanosi su napokon pobijedili i puni želje čekaju Kontru. No zna se kako momčadi koje ne uđu u dvoboj s njima sa 100% prođu, većinom tresnu na nos. Kontra sa svojom prepoznatljivom igrom će čekati svoju šansu dok Rupalj nema što čekati, mora ici na winner.


SINJORETOVO-BRODARICA..svakim kolom black falconsi su korak blize prvoj ligi, što i zaslužuju svojim izvedbama. Ovaj put ih čeka neugodna Brodarica,momčad koja se lijepo osvježila kroz Mercato i dolaze na megdan liderima bez bijele zastave. Poznato je da Sinjoretovo svaku utakmice ulazi junački i u tome leži ključ njihovih pobjeda.


RAŠTANE KANELA-UGLJAN..prvoligaški termin u nedjelju navečer pripada Kaneli i Ugljanu. Kanela nakon dva “iksa” traži napokon i pobjedu dok je Ugljan malo zaostao, kao da je pukla guma na trajektu. Za sad željena pozicija broj 2 stanuje u Raštanima no puno je lovaca na nju u sačekuši, jedan od njih je i Ugljan koji ponovo želi uhvatiti zalet za bodove.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: