Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XVI. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XVI. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XVI. kola 2. ŽMNL

Čak 45 golova u superefikasnom kolu. Višnjik i Kanela brutalno ubojiti.


TORNADO BIBINJE-VIŠNJIK 3:9..kao kažnjenička bojna je Višnjik promarširao kroz Bibinje. Sve je započeo Josip Vulić, nastavio Toman, a svi drugi su dali svoj doprinos za prelaganu pobjedu u derbiju kola. Bibinjci su pali bez ispaljenog metka dok je na licu Đanija Milina napokon viđen osmijeh i to pobjednički.


KONTRA-RUPALJ 2:3..Rupalj misli ozbiljno i već drugi vikend se slavi pobjeda. Kontra nije uspjela nametnuti svoju igru i tu treba tražiti ključ pobjede Ruplja. Posebno je bio raspoložen Mateo Colić koji je zabijao i dirigirao svojim orkestrom.


SINJORETOVO-BRODARICA 5:1..Lideri nastavljaju ono sto najbolje znaju, pobjeđivati. Iako je u mreži Brodarice pukla petarda ne može se reći da nisu pružili dobar otpor. Ipak treba naglasiti snagu Sinjoretova koji sve greške kažnjava, a kao kuriozitet treba spomenuti čak dva autogola Brodarice.


YOUNG BOYSI-ZATON 5:7..kakva je ovo bila utakmica ljudi moji, apsolutna ljepotica kola i sezone. Boysi su krenuli kao parbi valjak i pravo je čudo kako u prvih desetak minuta nisu imali veću prednost. No do kraja prvog dijela Zaton je uhvatio zraka i stigao do prednosti. Nastavak je bio još luđi i napetiji. Malo su YB stizali, malo je Zaton bježao pa su ga boysi hvatali, a promašivali su nemoguće jedni i drugi. Zatonskim orkestrom je dirigirao povratnik nakon ozljede Ante Peša, tvorac čak četiri zgoditka i što onda mislite tko je igrač utakmice i junak zatonske noći.


UGLJAN-KANELA 2:8..od samog starta krenula je jednosmjerna ulica u malom derbiju kola. Raštane su gospodarile terenom, rezultatom i pristupom. Čak sedam različitih strijelaca je plod suradnje u ekipi dok nam ostaje enigma zašto se Ugljan nije “pojavio” na parketu Mocira. Pobjeda Kanele ih je ostavila na željenoj poziciji dva dok se Ugljan malo udaljio od vrha.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top