Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XIV. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava XIV. kola 1. ŽMNL

Najava XIV. kola 1. ŽMNL

Superderbi u nedjelju,zanimljiva je i subota za “utopljenike”..


SVETI ANTE-PLOČA..susjedski derbi kojeg dijeli 2 kilometra, ali nažalost po svece i deset bodova. Iako pozicija na ljestvici sugerira na prednost Ploče, opravdano, nema predaje u “divu iz predgrađa”. Kompletni rosteri s obje strane su jamac dobre i vrhunske utakmice. Ploča ganja play off dok Sveti Ante želi mirnu luku.


PUNTAMIKA-IDASSA NADIN..gori pod petama obitelji s Puntamike i to dobro znaju a stiže im možda i najneugodniji protivnik, Idassa Nadin. Iako su u prošlom kolu zaustavljeni stroj Stipe Čuline Rebca je i dalje opasan. Treba reći da je Puntamika u očitoj krizi no ima li snage u Paulu Duniću i društvu da se pokrene.


STANOVI-GAUNI..Tumina bojna malo igra pa onda pauzira i tako redom. U goste im stižu Gauni,pojačani, s glavom i repom, a to pokazuju i njihove predstave u nastavku lige. Iako status favorita ide u stanarsku garažu budite sigurni da bijela zastava ne dolazi sa Gaunima.


VRSI RIBA NEKRETNINE-PLOVANIJA..fenjer svijetli u Vrsima i možda je ovo jedan od posljednjih vlakova za bijeg s dna. Plovanija opet ima svoje muke u rosteru, ovaj put bez Roka Jurca i sve je otvoreno. Pobjeda treba kao vodena spužva u maratonu no svatko ima svoju računicu, ne Dejana nego bodovnu.


VAROŠ ZDC-TIN..evo nam i superderbija kola u kojem će puno toga ovisiti o rosterima u kojima se već sada zna da fali nekoliko igrača s obje strane. Možda ključ leži u tome tko će manje osjetiti izostanke no imena poput Bugarije, Klarina, Kolege, Baričića jamče spektakl. Nedjelja u 20 sati zove u Mocire u kojima će usprkos hladnoći biti jako vruće.


KONTROL BIRO-POLJICA..klapa iz KB brani svoju visoku poziciju s Poljicima kojima opasno gori pod nogama. Trenutno su u situaciji koja nije nimalo obećavajuća, a protivnik je opasan, kompaktan i nimalo lak. No poljička igra je uvijek bila opasnija protiv boljih protivnika, a Kontrol Biro je upravo to. Sve u svemu, za zatvaranje kola imamo jednu kvalitetnu utakmicu.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top