Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XVII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XVII. kola 2. ŽMNL

Najava XVII. kola 2. ŽMNL

BRODARICA-RAŠTANE KANELA..zahuktali stroj Čirjaka i ostalih je na novom izazovu za 1.ligu,čeka ih dobra Brodarica koja je uhvatila zraka s rosterom i pred kojom je puno utakmica za pokazati da vrijede.Naravno da breme favorita ide na Kanelina leđa sto uostalom pokazuje i ljestvica.

UGLJAN-TORNADO BIBINJE..derbi kola i otvorena borba za poziciju broj četiri,poziciju koja garantira doigravanje.Puno je kola do kraja no puno odgovora bi mogao dati ovaj dvoboj.Vice Magic i Mate Režan se nekako nameću kao ključan dvoboj ovog derbija.

KONOBA NIKOL-PAKLENICA..posustali su malo momci iz konobe i put ka šansi za prvu ligu moraju tražiti preko Paklenice,visoke u zbilji no haklerima podno Velebita ne ide bas ovu sezonu.Pobjeda bi značila puno za obje momčadi,naravno ovisno o ambicijama koje imaju.

ZATON-KONTRA..preporođeni Zaton je spreman za novu pobjedu i borbu no s druge strane Mocira ih čeka Kontra. Riječ je o društvu koja sa svakim može i svakoga može rasplakati.Ovaj dvoboj mi umnogome mogao ovisiti o dvoboju Ante Peše i Marina Kapovica,susjeda iz iste općine.

VIŠNJIK-YOUNG BOYSI..društvo s pet nebodera je krenulo u skladu s očekivanjima u nastavku a svu klasu i moć je pokazala u Bibinjama u prošlom kolu. Naravno da znaju da im je za sveti cilj prve lige potrebno vjerojatno sve utakmice do kraja dobiti a prva prepreka su boysi. Momčad koju prati velika doza nes(p)retnosti i koja očito ima problem realizacije. Mogu li se namjestiti nišanske sprave i kakav će omjer biti znat ćemo u nedjelju iza ručka.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: