Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XVII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XVII. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XVII. kola 2. ŽMNL

Brodarica ML Invest – Raštane Kanela Krenula je Brodarica furiozno te je imala, činilo se, kapitalnu prednost četiri pogotka razlike. Da je prednost 4:0 najnezgodniji rezultat potvrdio je Ivan Birkić koji je s četiri pogotka poravnao rezultat. Preko Rončevića je Brodarica još jednom došla u prednost no još jednom nije izdržala već je Stipe Čirjak u posljednjoj minuti postavio konačni rezultat 5:5.

Ugljan – Tornado Bibinje Ugljan je svoju početnu prednost tri pogotka razlike sačuvao do kraja, a u konačnici pobjeda Ugljana zakomplicirala je borbu za četvrto mjesto. Tri momčadi s istim brojem bodova, te još dvije momčadi na korak do kvalifikacija.

GBS Konoba Nikol – Paklenica Josip Brkić i Roko Jurić sa svojim hattrickovima uvelike su pomogla Konobi Nikol za sigurnu i uvjerljivu pobjedu. Paklenica teško diše, a konobaši nastavljaju desant na kvalifikacije.

Zaton – Kontra Šahovska bitka tek je u zadnjih 10 minuta susreta pružila zaplet, a Ante Erlić sa svojim pogotkom u 37 minuti i kraj. Upisala je Kontra nova tri boda i još su uvijek tu negdje. Daleko je kraj sezone i to u Kontri znaju, a znaju i da je svaki bod velik kao kuća.

Višnjik – Young boys Graditeljstvo Ilić Toman s tri pogotka donio je i tri boda Višnjiku i mrtva trka za boj 2 se nastavlja. Spletom drugih rezultata ni bojsima još nije sve propalo.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: