Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XVIII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XVIII. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XVIII. kola 2. ŽMNL

Višnjik “smijenio” Raštane u borbi za dvicu, Rupalj predao fenjer.


TORNADO BIBINJE-BRODARICA..kao da je pravi tornado prohujao u prvom dijelu ovog dvoboja. Bibinjci su pokerom zgoditaka svu vodu usmjerili na svoj mlin dok je nastavak donio igru gol za gol. Plod toga je uvjerljiva pobjeda i nastavak nade za prvu ligu.


KONTRA-VIŠNJIK 1:7..odradi svoje i čekaj druge je bio recept Višnjika. Svoje su itekako odradili, pogotovo superToman s čak pet zgoditaka. Kontra je imala svojih prigoda no nisu ozbiljnije mogli ugroziti odličnu subotu Višnjika nakon koje su otišli na poziciju broj 2.


PAKLENICA-RUPALJ 2:3..već viđena priča iz Starigrada, brzo vodstvo koje je poduplano, no manjak snage i “vojske” je vratio Rupalj u igru i poravnanje. Kada je Mateo Colić u nastavku doveo Rupalj u prednost činilo se da prijeti potop. No Paklenica se nije predavala, igrala, ali i promašivala, na koncu svega i dvije akumulacije za veliko slavlje Rupljanosa.


YOUNG BOYS-UGLJAN 4:3..spektakularna utakmica sa svom dramatikom je otišla u Smilčić. Boysi su gospodarili terenom, vodili i samo su trebali mirno privesti utakmicu kraju. No kod YB ne može lagano i Ugljan se hrabrom i pametnom igrom vraća u “iks” na 3 minute do kraja. Tek onda kreće ludilo va banque igre u kojoj se Brekalo, naravno ne Josip, najbolje snalazi i sa sirenom pogađa za veliku pobjedu.


RAŠTANE KANELA-SINJORETOVO 1:4..sad se slobodno može reći da je Sinjoretovo s nogom i pol u prvoj ligi dok su Rastane zakomplicirali sebi život. Od samog starta turbo Blaž Katuša je vodio svoju vojsku do pobjede. Toliko gladi i želje za pobjedom dugo nije viđeno i upravo to je “pojelo” Kanelu u ovoj utakmici. Bez pravog i čvrstog otpora nije se moglo ozbiljnije nauditi lideru i budućem prvoligašu.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: