Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XIX. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XIX. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XIX. kola 2. ŽMNL

Serie B je svoje dala za ovu kalendarsku godinu,Sinjoretovo sprema proslavu..


SINJORETOVO-TORNADO BIBINJE 2:1..prezanimljiva utakmica u kojem je lider opet pokazao zašto je najbolja momčad lige. Tornado se hrabro suprotstavio, bio konkurentan takmac no zaboravilo se da postoji najbolji igrač lige Blaž Katuša. Dva zgoditka su bila dovoljna da se otpuhne bibinjski vjetar i još čvršće uzme jedinica.


RUPALJ-KONOBA NIKOL 1:3..dugo je ovdje mirisalo na remi i još jedan pothvat Ruplja.Do samog kraja je bilo napeto i neizvjesno no finis je opet pokazao kvalitetu Konobe Nikol i s dva zgoditka su trasirali put ka novoj pobjedi i korak blize poziciji ka doigravanju.


UGLJAN-KONTRA 1:5..Prve dvije minute su donijele po gol na svakoj strani o to je bio putokaz dobre utakmice.Kontra je pokazala svu svoju draž igre i nije popuštala.Do odmora je postigla dva gola,u nastavku je dodala još dva i eto petarde pred Božić u mreži bodula za miran plov na otok.


BRODARICA-YOUNG BOYS 0:0..dobro se treba prisjetiti kad su mreže mirovale u veličanstvenoj Serie B.To su nam ovaj vikend priuštile ove dvije ekipe bez snajpera.Čak nije nešto pucalo od šansi i obrane idu zadovoljne kući.Napad?Zar je toga bilo,živio rođo.


ZATON-PAKLENICA 0:4..napokon kombi put Starigrada ide nasmiješen jer su upisani bodovi itekako bitni za opstanak.Veliko pojačanje iz Splita Ivan Bezmalinović se pokazao kao pravi bingo te je načeo mrežu Mokronja.Dosta kartona i nervoze je rezultiralo visokim ulogom a do kraja je Paklenica poker poslala u Zaton za svoje mirnije blagdane.

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: