Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XXII. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava XXII. kola 1. ŽMNL

Najava XXII. kola 1. ŽMNL

Stanka je iza nas,Božić je prošao,Nova godina je došla, a stare muke su ostale. Nikad veća panika u siječnju kulminira i svi imaju svoje računice..


PLOVANIJA-SAMBA..sve miriše na neizvjesnost u sudaru u kojem pobjednik puno dobiva. Plovanija bi pobjedom kupila mir i samopouzdanje dok bi plesači ušli u sigurnu zonu i praktički osigurali opstanak. Puno toga će ovisiti o testovima na koronu, kako sada tako i na svim utakmicama.


MURVICA-SVETI ANTE..sasvim suprotnih raspoloženja ulaze stari znanci,još iz 20.stoljeća. Murvičke kamiondžije su osigurale play off i svaka sljedeća utakmica im je podstrek i uigravanje. S druge pak strane smiljevački Sveti Ante je u mukama, malo zbog sebe, malo zbog drugih i svaka utakmica je malo finale da se izbjegnu kvalifikacije i nemirno more. Prognoza je da nas čeka zanimljiva utakmica u kojoj bi mogao odlučiti prvi gol,u čijoj mreži.


PUNTAMIKA-VRSI..zadnja slamka spasa Vrsima ide u nedjeljno večer no tamo čeka Puntamika.Društvo s Punte je u zaletu i pobjeda bi praktički otvorila vrata opstanka.No ranjeni lav lezi u Vrsima a svi znamo da je taj najopasniji.


IDASSA NADIN-VAROŠ ZDC..drugi derbi kola se igra u udarnom terminu u kojem nas svojim izvedbama caste Idassa i Varoš.Jos se pamti u redovima Varoši minimalan poraz iz prvog dijela koji ih je dosta poremetio.Kažu da se osveta servira hladna i je li sada pravo vrijeme za to ostaje da se vidi.


TIN-KONTROL BIRO..apsolutni derbi kola u kojem sve prognoze padaju u vodu. KB je malo oslabljen no uvijek opasan dok Tin priča svoju priču, za sad lidersku Možda ključ treba tražiti u kvaliteti pojedinaca no opet svi znamo da kolektiv krasi Kontrol biro.Ulog je velik,mjesta ima samo za jednog,tko će biti taj odgovorit će kasna nedjeljna večer.


PLOČA-STANOVI..kolo zatvara utakmica koja para gaće.Ako je zasad izvjesno pet putnika za play off,šestog treba tražiti upravo između ove dvije momčadi.Direktan dvoboj će dati odgovore,ne i konačne,ali opet treba uzeti sve sa rezervom.Stanovi opasni o kompaktni dok je Ploča priča za sebe.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: